Özgürlük Parkı Şeşen'le doldu taştı!

İlhan Şeşen’i dinlemek isteyen Kadıköylüler, Özgürlük Parkı anfitiyatroyu tıka basa doldurdu. İçeri giremeyenler şarkıları dışarıdan dinlerken, kimileriyse Şeşen’i ağaçlara çıkıp izlemeyi denedi.

08 Ağustos 2012 - 15:48

Semra ÇELEBİ

Kadıköy Belediyesi’nin “İlhan Şeşen ile Kadıköy Konserleri”nin ikincisi 27 Temmuz Cuma akşamı Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleşti. Bin 500 kişilik anfi tiyatronun dolup taştığı konseri yaklaşık 2 bin 500 kişi izledi. Saatler öncesinden gelip oturan izleyiciler İlhan Şeşen’i rahat rahat izleme keyfini yaşarken, konser saatine yakın gelenler sahne önündeki boş alanları, merdivenleri, kapı girişlerini doldurdu. Adım atacak yerin olmadığı konseri, ayakta izleyenler de oldu. İçeri giremeyenler ise anfi tiyatronun çevresindeki ağaçların altına oturup İlhan Şeşen’i izleyemeden ama şarkılarını dinleyerek keyifli bir akşam yaşadı. Bazıları da ağaçlara çıkıp konseri izlemeyi denedi ama güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle inmek zorunda kaldılar.
Konserin başlangıçta, sevilen üç şarkısını peş peşe söyleyen İlhan Şeşen, kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. “Mahallemde şarkı söylemek müthiş bir mutluluk” diyen Şeşen şunları söyledi: “Sahneye çıkınca üç şarkıyı ardı ardına söyledim çünkü dizlerim titriyordu. Bu kalabalık karşısında, bu sevgi karşısında çok heyecanlandım. İşte benim mahallem, Kadıköy’üm.”
Konser, İlhan Şeşen’in “Ankara’dan abim geldi”, “Sarılınca sana”, “Neler oluyor bize?”, “Ellerimde çiçekler”, “Kim korkar hain aşktan?” gibi sevilen şarkılarının hep birlikte söylenmesiyle gece yarısında kadar devam etti.
İlhan Şeşen’le Kadıköy Konserleri’nin üçüncü durağı, yeniden Koşuyolu Yaşam Parkı olacak. 3 Ağustos Cuma akşamı Koşuyolu’nda sevenleriyle buluşacak Şeşen, 10 Ağustos Cuma akşamı ise yine Özgürlük Parkı’nda olacak ve son konserini verecek. İlhan Şeşen ve ekibinin verdiği konserlerin tamamen ücretsiz olduğunu hatırlatalım.
Etiketler; ilhan şeşen

ARŞİV