Özgürlük'te Yaz Şenliği

Kadıköy Özgürlük Parkı’nda bu haftasonu da bir şenlik var. “Haydi Gülümse Haydi Gülümset” sloganıyla düzenlenen 2. Geleneksel Yaz Şenliği, 23 Ağustos Pazar gününüzü şenlendirecek.

20 Ağustos 2015 - 13:10
Kadıköy Özgürlük Parkı’nda bu haftasonu da bir şenlik var. “Haydi Gülümse Haydi Gülümset” sloganıyla düzenlenen 2. Geleneksel Yaz Şenliği, 23 Ağustos Pazar gününüzü şenlendirecek.
Birbirinden renkli sanatçı konuklar ve gösteri gruplarının yer aldığı şenlikte katılımcılar ve çocuklar doyasıya eğlenme imkanı bulacak. Kadıköy Belediyesinin katkılarıyla düzenlenecek olan Haydi Gülümse Haydi Gülümset 2. Geleneksel Yaz Şenliği saat 15.00-20:00 saatleri arasında olacak.
Kış boyunca pek çok gönüllünün Haydi Gülümse ve Haydi Gülümset sayfasında köy okullarındaki yardıma ihtiyacı olan çocuklara gönüllü destek kampanyası çığ gibi büyüyerek adeta bir iyilik zinciri halini aldı. Çocukların bot, çizme, kıyafet, kırtasiye ve hatta okulların kütüphane ihtiyaçlarına kadar seferber olan çok sayıda katılımcı 23 Ağustos Pazar günü şenlikte bir araya gelecek.
Bugüne kadar binlerce çocuğu sevindiren katılımcılar şenlik alanında da yine onları mutlu edecek hediyelerle giriş yapacaklar. Şenlik alanına katılım sağlamak isteyen tüm konuklar oyuncak ya da kitaplarla giriş yapabilecekler. Kadıköy Belediyesinin şenlik alanına kurmuş olduğu kumbaralara atılan oyuncak ve kitaplar şenlik sonrası yine ihtiyacı olan köy okullarına gönderilecek.
 
KONSERLER ÜCRETSİZ
Çok sayıda sponsorun katkı sağladığı şenlikte gönüllü sahne alacak genç sanatçılarda en iyi performanslarını katılımcılar için sergileyecek. Şenliğe katılan tüm konuklar Bulut Bazen, Puding Band, Hakan Ergün, Zeynel Tolga Gürer ve sürpriz sanatçıların konserlerini de ücretsiz izleme imkânına sahip olacak.
Ayrıca Samba grupları, Karadeniz dans grupları, halkoyunları ekipleri şenliğe renk katacak. Çeşitli oyunların ve yarışmaların da yer verileceği etkinlikte kurulan çeşitli stantlar sayesinde çocuklar ve yetişkinler için eğlenceli vakit geçirecekleri pek çok aktivite bulunacak. Şenlik sonunda tüm katılımcılar binlerce dilek fenerlerini gökyüzüne gönderecek.
Haydi Gülümse ve Gülümset ekibi 23 Ağustos 2015 Pazar günü herkesi Göztepe Özgürlük Parkındaki şenlik alanına herkesi davet ediyor. “Oyuncağınızı ya da kitabınızı alıp gelin doyasıya eğlencenin tadını hep birlikte çıkaralım.” diyor.

ARŞİV