“1 Bağış 8 Yaşam”

Kadıköy Belediyesi, “3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası” kapsamında hazırlanan “1 Bağış 8 Yaşam” sloganının yer aldığı görsel çalışmaya bilbordlarında yer vererek farkındalık etkinliklerine destek oluyor

05 Kasım 2020 - 09:42

Organ bağışında farkındalık yaratmak ve hastanelerde yatan çocuklara manevi destek vermek amacıyla 2014 yılının Haziran ayında yola çıkan İyilik İçimizde Diyaliz ve Organ Nakil Hastaları Derneği, her yıl 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası'nda organ bağışına dikkat çekmek ve organ bağışı konusunda farkındalık yaratmak adına çeşitli etkinlikler yapıyor. Bu yıl pandemi nedeniyle yüz yüze etkinlik düzenleyemeyen dernek, organ bağışı ile 4'ü çocuk olmak üzere 8 kişinin yaşamının kurtulabileceğine dikkat çekmek ve organ bağışı oranını arttırmak için “1 Bağış 8 Yaşam” sloganıyla yola çıktı. 

İyilik İçimizde Derneği ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi “3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası” farkındalık etkinlikleri kapsamında el ele verdi, “1 Bağış 8 Yaşam” sloganının yer aldığı bilbord çalışması yaptı. Çalışmaya destek veren ilçe belediyeleri içerisinde yer alan Kadıköy Belediyesi de bilbordlarda farkındalık sloganına yer verdi.  

Etkinlikler kapsamında İyilik İçimizde Derneği'nden Kerem Ateş'in moderatörlüğünde @iyilikicimizde instagram hesabı üzerinden 9 Kasım tarihine kadar alanında uzman kişilerin katıldığı programlarda, organ bağışı konusu hakkında önemli bilgiler paylaşılacak.


ARŞİV