Ağız Diş Sağlığı'na önemli ziyaret

Kadıköy’de eğitim gören çocukların ağız-diş tedavilerinin yapıldığı Kadıköy Belediyesi Çocuk Ağız Diş Sağlığı ve Çocuk Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Oral ile Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, Merkezde verilen hizmetin kalitesinden etkilendiklerini belirttiler

16 Kasım 2011 - 11:23

İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhami Oral ile Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, Kadıköy Belediyesi Çocuk Ağız Diş Sağlığı ve Çocuk Sağlığı Hastalıkları Merkezi’ni ziyaret ettiler.
10 Mart 2007 yılından beri Kadıköy’de eğitim gören çocukların ağız-diş tedavilerinin yapıldığı ve genel sağlık taramasından geçirildiği Kadıköy Belediyesi Çocuk Ağız Diş Sağlığı ve Çocuk Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Oral ile Ayar’a, Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan ile Sağlık İşleri Müdürü Zeynep Süzme de eşlik etti. Ziyarette, Başhekim Dt. Burcu Kuru, merkezin çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi verdi.
Ziyaret sırasında randevularına gelmiş olan ilköğretim okulu öğrencileri ve aileleriyle de sohbet etme imkanı bulan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Oral ve Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayar, merkezde verilen hizmetin kalitesinden, klinikte gösterilen performanstan ve hastalar ile velilerinin memnuniyetinden etkilendiklerini söylediler.
Verilen hizmetin Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ortak yürütülen bir çalışma olduğunun altını çizen Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan, projenin hızla artan hasta memnuniyeti ile daha da gelişeceğini belirtti.
Engelli vatandaşların genel anestezi altında diş tedavi işlemlerinin yapıldığı Diş Ameliyathane Ünitesi’nde de incelemelerde bulunan konuklar, ameliyat sonrası hasta yakınları ile de sohbet ettiler ve ameliyathanenin tüm ülke çapından başvuru kabul etmesini ve tüm işlemlerin ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor olmasının önemini vurguladılar. 
İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhami Oral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar ziyaretlerinin sonunda projeyi hayata geçiren Kadıköy Belediye Başkanı Av.Selami Öztürk’e, Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan’a ve merkez personeline teşekkür ettiler.

ARŞİV