Dr. Rana Beşe Polikliniği 1 yaşında

Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği 1. yaşını doldurdu. Poliklinikte 2010 yılında, 13 bin 862 hasta, 20 bin 639 laboratuvar işlemi ve 3 bin 89 radyoloji hizmeti gerçekleştirildi.

11 Ocak 2011 - 14:38

2010 yılında hizmete başlayan Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği 1. yaşını Kadıköy Belediyesi sağlık çalışanlarıyla birlikte kutladı.
Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği; Kadıköy Belediyesi Diyabet Merkezi, Kadıköy Belediyesi Sağlık Polikliniği ve Küçükbakkalköy Ana Çocuk Sağlığı Merkezi ile birleşerek daha donamlı hale getirildi. Kuyubaşı’nda bulunan poliklinikte, tüm muayeneler ücretsiz olarak hizmet vermeye devam ediyor.
Poliklinikte 2010 yılında, 13 bin 862 hasta, 20 bin 639 laboratuvar işlemi ve 3 bin 89 radyoloji hizmeti gerçekleştirildi.
Poliklinik’te; Ağız ve Diş Sağlığı, Aile Hekimi, Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dâhiliye, Diyabet Ünitesi, Endokrinoloji, Göz Hastalıkları, Hemşirelik Hizmetleri, Kadın Hastalıkları, Laboratuar Hizmetleri, Nöroloji, Psikolojik Danışmanlık, Radyoloji, Ultrason, Doppler, Mamografi Biyopsi ve Kemik yoğunluğu hizmetleri veriliyor.

SAĞLIK SEMİNERLERİ DE VERİLİYOR

Kadıköy Belediyesi Dr Rana Beşe Sağlık Polikliniği’nde, halkın sağlık bilincini yükseltmek adına 2010 yılında sağlık eğitim seminerleri de gerçekleştirildi.
İlkyardım, Diyabetle Yaşam, Psikodrama, Algıda İletişim, Yaşlılıkta Meme Hastalıkları ve Okul Öncesi Çocuklarda Beslenme gibi konularda gerçekleştirilen 50 eğitim seminerinde 1000 kişiye ulaşıldı.
2011 yılında da seminerler ve ilkyardım eğitimleri devam edecek. Aynı zamanda bu dönemde okullarda da çocuklara yönelik sağlık eğitimlerinin verilmesi planlanıyor.


 


ARŞİV