Eczanen bir telefonun ucunda!

Türk Telekom’un hizmete sunduğu ‘Eczanen Burada’ servisi ile en yakın eczanenin bilgilerine ücretsiz olarak anında ulaşılabiliyor.

06 Eylül 2012 - 16:52
Türk Telekom’un hizmete sunduğu ‘Eczanen Burada’ servisi ile en yakın eczanenin bilgilerine ücretsiz olarak anında ulaşılabiliyor. Servisi kullanan Türk Telekom müşterileri 2 km’lik alan içerisindeki üye eczanelerin adres ve telefon bilgilerine erişiyor. Müşteriler, mesai bitiminden sonra ve hafta sonu/tatil günlerinde ise en yakın nöbetçi eczaneye yönlendiriliyor.Yönlendirme yapılan en yakın eczanenin telefonu meşgul ise, bir sonraki en yakın eczaneye veya nöbetçi eczaneye yönlendirme yapılıyor. İş telefonuna sahip tüm eczanelerin faydalanabildiği servis İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Bursa, Antalya, Adana, Mersin, Konya ve Balıkesir’de de kullanıma sunuldu.
Türk Telekom Eczanen Burada sevisine, yürürlüğe girdiği Temmuz 2011 tarihinden itibaren aylık ortalama 700 çağrı ulaşıyor. Servis Türkiye genelinde kayıtlı 1500 eczaneyi kapsıyor. Türk Telekom’un 0 800 445 50 50 numaralı Eczanen Burada servisinden tüm Türk Telekom müşterileri ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

 


ARŞİV