‘Engelliye diş tedavisi' plaketi

İstanbul 3.Dönem CHP Parti Okulu 3. Dönem üyeleri, Kadıköy Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ne ‘Sağlıklı Dişler Sağlıklı Gülüşler’ projesi nedeniyle bir teşekkür plaketi verdi.

08 Ağustos 2012 - 13:39
 
CHP Parti Okulu İstanbul 3. Dönem Eğitimcinin Eğitimi Grup Üyeleri, Kadıköy'ü ziyaret etti. Parti Okulu'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Perihan Sarı, Parti Okulu Sorumlusu Erdoğan Bayrakoğlu, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Ünal Bellek, Ümraniye CHP İlçe Örgütü'nden Gülcan Türiyen, Atacan Arslan, CHP Sancaktepe İlçe Örgütü'nden Serdar Doğan ve Parti Okulu'ndan Melis Aykanat'tan oluşan grup Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ü ziyaret etti. Görüşmede, Parti Okulu'nda eğitim görenlerden bir grubun, sosyal proje üretme dersi kapsamında engelli 10 çocuğun diş tedavilerini Kadıköy Belediyesi Ağız ve Diş Polikliniği'nde yapılmasına yönelik bir projeyi uyguladıklarından bahsedildi. Diş Polikliniği sorumlusu Burcu Kuru ve poliklinikten Semra Gündoğdu'nun da katıldığı görüşmede Parti Okulu'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Perihan Sarı “Parti Okulu'muzdaki çalışmaların somut ürünlerini bu şekilde görmek çok önemli. Bu anlamda Kadıköy Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz bize verdikleri destekten dolayı. Çünkü her belediye başkanıyla bu kadar yakın ilişki kuramıyoruz” dedi. Sarı, Kadıköy Belediyesi'nin çalışmalarını beğeniyle takip ettiklerini de vurgulayarak, Başkan Öztürk'e “Size İstanbul ve Kadıköy halkı adına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı Öztürk de “Bu gibi projeler yaşandıkça faydalı oluyor. Parti Okulu'nun bu projesine destek vermek de bizim için çok önemliydi. Biliyorsunuz diş polikliniğimiz Nusret Fişekçi Halk Sağlığı Ödülü almıştı” dedi.
Görüşmenin sonunda Perihan Sarı, Başkan Öztürk, Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan ve Burcu Kuru'ya “CHP Parti Okulu kapsamında, engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen Sağlıklı Dişler Sağlıklı Gülüşler projesi”nedeniyle plaket verdi.
 
TABİPLER ODASINDAN ÖDÜL ALMIŞTI 
Kadıköy Belediyesi’nin, 78 bin çocuğa “Çocuklarımızın Gülüşüne Sağlık” adıyla ücretsiz ağız ve diş sağlığı hizmeti verdiği, Türkiye de bir örneği daha olmayan Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İstanbul Tabipler Odası’nın en önemli ödülü olan Prof. Dr. Nusret Fişek Halk Sağlığı Hizmet Ödülü’nü de kazanmıştı.

ARŞİV