ESDEM'de ‘Yeni bir adım, Yeni bir yaşam'

Fikirtepe Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi’nde (ESDEM) düzenlenen “Yeni bir adım, yeni bir yaşam” konulu seminer, 28 Şubat Perşembe günü yapıldı.

07 Mart 2013 - 14:39
Büşra TANRITANIR
 
Fikirtepe Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi’nde (ESDEM) düzenlenen “Yeni bir adım, yeni bir yaşam” konulu seminer, 28 Şubat Perşembe günü yapıldı. Seminerin konuşmacısı, eğitmen-koç ve Soroptimist Kulüpleri Federasyonu'nun Marmara Kulübü üyesi olan Beril Atakul’du. Seminer, Soroptimist Kulüpleri Federasyonu'nun Marmara Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Birse Özgüven’in konuşmasıyla başladı. Özgüven, kulüp hakkında dinleyenlere bilgi verdi.
Ardından Atakul, ESDEM’de verdiği ilk seminerde; “Vizyon nedir?, Girişimcilik ruhu nedir?” gibi konuları dinleyicilere açıklayarak, “özgüven, deneyimler, hatalar” gibi kavramlara örnekler verdi. Atakul, “Hatalarla öğrenme zamanı! Öğrendiklerimizle neler yapabiliriz? Gelecekte bu hataları yaşamaktan korkmamalıyız. Hatalarla ilerleyebilenler iyi yere gelebiliyorlar” dedi. Seminerin sonunda katılımcılar, Atakul’a teşekkür etti.
 
 

ARŞİV