Hastanelere teşekkür plaketi

Kadıköy Belediyesi'nin her yıl Kadıköylü ihtiyaç sahibi çocuklar için yaptığı sünnet kampanyasına destek veren özel hastane yetkililerine Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk düzenlediği...

27 Temmuz 2011 - 11:13

Kadıköy Belediyesi her yıl Kadıköy’de bulunan özel hastanelerle işbirliği yaparak, dar gelirli ailelerin çocuklarını sağlıklı ortamlarda uzman hekimlere sünnet ettiriyor ve çocukları baştan aşağı giydiriyor. Belediye bu yıl 10 özel hastanenin desteği ile 300 çocuğun sünnetini tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirdi.
Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, kampanyaya destek veren özel hastane yetkilileriyle bu yıl da True Blue’da düzenlenen özel gecede buluştu. Başkan Yardımcısı Süreyya Ensari ve sünnet kampanyasını yürüten Kadıköy Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Tülin Ergüner’in de katıldığı gecede, özel hastane yetkililerine dayanışmaları için teşekkür eden Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, hazırlanan plaketleri verdi.
Öztürk, Kadıköylü çocukların sünnetlerinin özel hastanelerin desteğiyle her yıl sağlıklı ortamlarda, uzman hekimler tarafından gerçekleştirildiğini ve hiçbir problem yaşamadan ailelerin bu mutlu olayını belediye ve özel hastanelerle paylaştıklarını kaydetti. Kadıköy’de sosyal dayanışmanın en güzel örneğinin yaşandığını kaydeden Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, teşekkür plaketi verdiği hekim ve hastane yetkilileriyle tek tek fotoğraf çektirdi. Özel hastane yetkilileri de belediyenin düzenlediği organizasyona destek vermekten memnunluk duyduklarını belirttiler.

Kampanyaya destek veren 10 hastane

Sünnet kampanyasına destek veren hastaneler şunlar: Kadıköy Özel Acıbadem Hastanesi, Özel Medipol Hastanesi, Kadıköy Özel Feriha Laçin Hastanesi, Kadıköy Central Hospıtal Kozyatağı, Özel Echomar Göztepe Hastanesi, Unıversal Hospıtal Kadıköy, Kadıköy Florance Nıghtıngale Hastanesi, Kadıköy Şifa Sağlık Grubu, Özel Göztepe Şafak Hastanesi ve Özel Acıbadem Kozyatağı Hastanesi.
 


ARŞİV