Çiftehavuzlar'da diş sağlığı merkezi

Medicana Sağlık Grubu’nun diş sağlığı merkezi, Caddebostan’da açıldı. Merkezde, haftanın yedi günü, yirmi dört saat hizmet verilecek.

30 Kasım 2011 - 11:37

Sağlık zincirini güçlendirmeye devam eden Medicana Sağlık Grubu, son olarak İstanbul Çiftehavuzlar’da ağız ve diş sağlığı merkezini hizmete soktu.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Medicana Kurucu Ortağı Dt. Nazan Bozkurt, merkezde her branştan uzman olduğunu vurgulayarak, “Cerrah cerrahi işlem yapıyor, protezci protez yapıyor, tedavici tedavi yapıyor. Herkes kendi dalında uzmanı olduğu işi yapıp, multidisipliner bir çalışma ortaya çıkartıyor. Merkezimizde, ameliyathane ve lokal cerrahi müdahalelerin yapıldığı bölümler dişle ilgili tedaviye yönelik hazırlandığı için hem hastanın konforu sağlanıyor, hem de enfeksiyondan arındırılmış sahalarda çalışma yapılıp başarının en üst seviyede olması sağlanıyor. Ameliyathanede her şey diş üzerine dizayn edildiği için hekim de işlemi çok rahat gerçekleştirebiliyor. Biz de bu yeni gelişmeler doğrultusunda, Bahçelievler’deki ilk diş merkezimizden sonra ikincisini de İstanbul’un Anadolu yakasında Çiftehavuzlar’da açtık” dedi. Merkezde her branştan uzman hekimlerin 24 saat aralıksız hizmet verdiğini de belirten Dt. Bozkurt, “Hem Bahçelievler hem de Çiftehavuzlar’daki diş merkezimiz haftanın yedi günü, yirmi dört saat açık. Hizmet verdiğimiz tüm branşlarda her gün ve her saat kesintisiz hizmet veriyoruz. Başka bir deyişle, kapımızı hiç kapatmıyoruz. Günün hangi saati olursa olsun, gecenin bir yarısı dişiniz ağrısa bile, gelebileceğiniz bir yer var. Zaten merkez olmanın özelliği budur. Gece geç saatte bile, diş merkezlerimizde, normal diş tedavisinden ileri cerrahi operasyonlara kadar her şey yapılabilir. Mesela, gece trafik kazasında çene kırığı oluşmuştur, hiç fark etmez, hemen müdahale edebiliriz” diye konuştu.
Dental tomografiden lazere kadar tüm teçhizat ve ekipmanın mevcut olduğu Diş Merkezi’nin, sosyal sorumluluk projeleri de var. Halka yönelik taramalar, koruyucu hekimlik, seminerler gibi projelerinin olduğunu ifade eden Dt. Nazan Bozkurt, bu konuda da şunları söyledi:
“Diş Hekimleri Odası’nın ve Sağlık Bakanlığı’nın izin verdiği ölçüde taramalar gerçekleştireceğiz. Özellikle yarının büyükleri olan çocuklarımızı ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirmek için hikaye kitapları gibi materyaller hazırlıyoruz ki, koruyucu hekimlik adına temelden bir şeyler yapılabilsin. Yetişkinler için de bültenler hazırlıyoruz. Özel günlerde, örneğin Öğretmenler Günü, Hemşireler Günü gibi günler ve haftalarda da,ücretsiz diş muayeneleri gibi sosyal hizmetler gerçekleştiriyoruz.”
 
 

ARŞİV