İğne korkusu tarihe mi karışıyor?

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Araştırma Görevlisi Dr. Yusuf Kemal Demir üzerinde çalıştığı proje ile ödül aldı.

14 Kasım 2012 - 14:01
Ağrısız mikro-iğneler aşı cihazlarında devrim olabilir mi?

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Araştırma Görevlisi Dr. Yusuf Kemal Demir üzerinde çalıştığı proje ile ödül aldı. Dr. Demir, uluslararası katılımlı, “Kimyevi maddeler ve mamulleri sektöründe 2. Arge proje pazarı yarışması”nda ilaç ve eczacılık ürünleri kategorisinde “Ağrısız mikro-iğneler aşı cihazlarında devrim olabilir” isimli projesi ile 8000 TL değerindeki 1.lik ödülü kazandı.
18-19 Eylül tarihleri arasında Dış Ticaret Kompleksi Binasında gerçekleştirilen yarışma, Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi,  İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ile Akdeniz İhracatçıları Birliği tarafından düzenlendi. Marmara Üniversitesi’nin web sitesinden yapılan açıklamada, Dr. Yusuf Kemal Demir başarısından dolayı tebrik edildi.
 

ARŞİV