Kadıköy'de işçi sağlığı önemli

Kadıköy Belediyesi Dumlupınar Sağlık Polikliniği tarafından gerçekleştirilen “İş Kazalarında İlkyardım” projesi kapsamında, işyerlerine yerinde yapılan ziyaretlerle ilkyardım kitleri dağıtıldı.

12 Aralık 2012 - 10:46

Kadıköy Belediyesi Dumlupınar Sağlık Polikliniği tarafından gerçekleştirilen “İş Kazalarında İlkyardım” projesi kapsamında, işyerlerine yerinde yapılan ziyaretlerle ilkyardım kitleri dağıtıldı. İşyerlerine, ayrıca iş kazalarını nasıl önleyebilecekleri ve olası bir kaza anında neler yapabileceklerini anlatan ilkyardım kitapçıkları da verildi. Sağlıklarını korumak için işyerlerinde hijyene de dikkat etmeleri gerektiği vurgulandı ve konuyla ilgili seminerlere katılımlarının yararlı olacağı belirtildi. Seminerlere katılan işyeri çalışanları da seminerlerden çok yararlandıklarını söylediler. Bu seminer ve ziyaretler ile poliklinikte kendilerine verilen hizmetin, Kadıköy Belediyesi’nin işçi sağlığına verdiği önemin göstergesi olduğunu belirterek teşekkür ettiler.

ANNE ADAYLARINA SEMİNER VERİLDİ
Kadıköy Belediyesi Dumlupınar Sağlık Polikliniği’nin bir diğer etkinliği de poliklinikte takipte olan anne adaylarına verilen seminerdi. Polikliniğin Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Gül Yavuzer tarafından verilen “Gebelik ve Takibi’ konulu seminerde; “gebelik nasıl tespit edilir, gebelikte yapılacak tetkikler nelerdir, gebelikte hangi sıklıkla doktor kontrollerine gidilmelidir “ konularında bilgiler sunuldu. Seminer sonunda anne adaylarının soruları cevaplandırıldı.

ARŞİV