Kadıköylü annelere seminer

Sağlıklı nesillerin yetişmesi için bilinçli anne adayı sayısını arttırmayı hedefleyen Canbebe, bu doğrultuda “Bilinçlendirme Seminerleri”ni sürdürüyor...

26 Ekim 2011 - 11:57

Sağlıklı nesillerin yetişmesi için bilinçli anne adayı sayısını arttırmayı hedefleyen Canbebe, bu doğrultuda “Bilinçlendirme Seminerleri”ni sürdürüyor. Katılımcıları anne ve bebek sağlığı konusunda doğru bilgilendirmeyi hedefleyen seminerlerin dördüncüsü, Kadıköy Belediyesi işbirliği ile 19 Ekim'de Kadıköy Belediyesi Fikirtepe Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi’nde düzenlendi.

Tüm anne ve anne adaylarının ücretsiz olarak katıldığı “Sağlıklı Çocuk ve Bebek Bakımı” konulu semineri, Canbebe Medikal Danışmanı ve Pediatrik Dermatoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ümit Ukşal yönetti. Katılımcılar, Prof. Dr. Ukşal ile bebeklerde meydana gelen yenidoğan sorunları ve çocuklardaki cilt hastalıklarına dair tüm konular hakkında bilgi edinme fırsatı buldu; seminer sonunda merak ettiklerini Prof. Ukşal’a sorma fırsatını yakaladı. Çocuk ve bebek sağlığında anne ilgisine ve düzenli bakıma dikkat çeken Ukşal, seminer esnasında gerçek olaylardan örnekler verdi, doğru bilinen yanlışlara değindi. Semt halkının yoğun ilgi gösterdiği seminerin sonunda, verdiği eğitime dair sorular sorarak mini bir yarışma yapan Prof. Dr. Ümit Ukşal, doğru yanıtları veren katılımcı annelere Canbebe ürünleriyle dolu hediye sepetlerini verdi.  



ARŞİV