Kanserli çocukların ailelerine psikolojik destek

Gülmek İyileştirir Derneği, kanser tedavisi gören çocukların ailelerine ücretsiz olarak psikolojik danışmanlık desteği veriyor

07 Ağustos 2018 - 14:26

Kanser hastası çocuklar, çocukların yakınları ve toplumda gülmeye ihtiyacı olan tüm kesimlere destek olmak amacıyla kurulan Gülmek İyileştirir Derneği, yeni projeyle kanser tedavisi gören çocukların ailelerine psikolojik destek vermeye başladı. Kızına lösemi teşhisi konan ve başarılı bir tedavi sonrası kızı sağlığına kavuşan Aslı Bastıyalı tarafından 2016’da kurulan Gülmek İyileştirir Derneği,  kanser hastası çocuklar, çocukların yakınları ve toplumda gülmeye ihtiyacı olan tüm kesimlere destek olmayı amaçlıyor. İlk projesi çocuklar için Hijyenik Oyun Merkezi’ni geçtiğimiz aylarda hizmete açan dernek, aileleri de unutmayarak onlara da psikolojik danışmanlık desteği vermeye başladı.

Alanında deneyimli psikolog Fatma Kayım, kanser hastası çocukların ailelerine birebir seanslarla psikolojik danışmanlık desteği sağlıyor. Her hafta çarşamba günleri gerçekleşen seanslardan hasta aileleri ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Altunizade’de geçtiğimiz aylarda açılan Hijyenik Oyun Merkezi,  3-10 yaş arasındaki çocuklar için hayata geçirildi. Merkez, hafta içi her gün 09.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Psikolojik danışmanlık desteği hizmetinden yararlanmak isteyen ailelerin [email protected] adresi ile iletişime geçerek randevu almaları gerekiyor.

Adres: Altunizade Mah. Okul Sok. Altunizade Sit. A Blok No:1/1 Üsküdar gulmekiyilestirir.org.tr


ARŞİV