KASEV'de Yaşlılar Haftası kutlamaları

Bakanlar Kurulu kararı ile 1986 yılında kurulan, kamuya hizmet veren KASEV (Kadıköy Sağlık Eğitimi Merkezi Vakfı), sağlık, sağlık eğitimi, sosyal hizmet, yaşlılık hizmetleri, yaşlı sağlığı...

09 Mart 2011 - 14:03

Bakanlar Kurulu kararı ile 1986 yılında kurulan, kamuya hizmet veren KASEV (Kadıköy Sağlık Eğitimi Merkezi Vakfı), sağlık, sağlık eğitimi, sosyal hizmet, yaşlılık hizmetleri, yaşlı sağlığı çalışmaları ve çevre sağlığı çalışmaları yapıyor. KASEV’de son olarak 2011 Yaşlılar Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik yapıldı. Huzurevi sakinleri için toplantılar düzenlendi, pastalar kesildi, kutlamalar yapıldı.
Kâr amacı gütmeyen tamamen gönüllü olarak çalışan kişilerle bu hizmetlerini sürdüren KASEV, Tuzla Aydıntepe yöresindeki “KASEV Kamil Çetin Oralar Kampüsü”nde geliştirdiği projeleri ile emekli öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm yaşlılarımıza (sağlıklı ve hasta yaşlılara) Avrupa normlarında hizmet vermeye devam ediyor.
KASEV Huzurevi; hepsi deniz manzaralı, banyolu, balkonlu müstakil odalar, sağlık ve revir hizmeti, geniş çaplı, her türlü sosyal etkinlik, sanat kültür faaliyetleri, özel geziler, konser, eğlence ve diğer aktiviteler, sakinlere hitap eden hobi bahçesi, doğaya dönük çevre çalışmaları, hobi mutfağı, oyun odaları, el sanatları, özel yaşlı bakımı bölümü, psikolog hizmeti, kuaför salonu, modern çamaşırhane, temizlik hizmetleri, sakinleri Kadıköy'e ulaştıran servis hizmeti, parkinson, alzheimer, yatalak, felçli, hastane sonrası bakım gerektiren hastalar için özel hizmet ve bakım ünitelerine sahip.
KASEV’de 2011 yaşlılar haftası coşkulu etkinlikler ve eğlencelerle sürüyor.
 


ARŞİV