Marmara Eczacılık Kongresi Kozyatağı’nda

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 14-16 Kasım günlerinde Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi’nin ikincisini düzenliyor

02 Kasım 2018 - 11:48

2. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi, 14-16 Kasım 2018 tarihinde Kozyatağı Kültür Merkezi Meclis Binası’nda toplanıyor. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Kongre Başkanı Prof.Dr.Ş.Güniz Küçükgüzel, başta meslektaşları olmak üzere, akademisyen ve öğrencileri kongreye davet ediyor. Üç gün sürecek kongrede eczacılığın tüm alanları olan Temel ve Meslek Bilimleri, Eczacılık Teknolojisi, Klinik Eczacılık, İlaç Biyoteknolojisi, Eczacılık İşletmeciliği, İlaç Endüstrisi, Kozmetik, Patent, AR-GE, Klinik Araştırmalar konularında güncel bilgiler paylaşılacak.

Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi ilk kez 3-5 Kasım 2016’da gerçekleştirilmişti. 1. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi’nde, eczacılığın tüm alanlarında çalışanlar biraraya gelmişti. İçeriğin bilimsel yönünü arttırmak ve öğretim üyelerinin TÜBİTAK, İSTKA ve SAN-TEZ proje ortaklıkları oluşturmak adına alanlarında söz sahibi isimler bilgi ve deneyimlerini paylaşmak üzere kongreye katılmışlardı. Kongre programında öğrencilerin mezuniyet projelerinden kaynaklanan bilimsel çalışmaların sunulduğu poster oturumlar da yer almıştı.


ARŞİV