PodyArt'da Medikal Ayak Bakımı Nasıl Uygulanır?

Sağlık ve –veya kozmetik amaçlı kesinlikle steril şartlarda, Podoloji (Ayak Bilimi) eğitimi almış kişiler tarafından tırnak veya ayağa yapılan medikal rehabilitasyon yaklaşımlarının tümüne verilen add

02 Aralık 2016 - 09:38
Sağlık ve –veya kozmetik amaçlı kesinlikle steril şartlarda, Podoloji (Ayak Bilimi) eğitimi almış kişiler tarafından tırnak veya ayağa yapılan medikal rehabilitasyon yaklaşımlarının tümüne verilen addır. Medikal el-ayak bakımı, yalnızca deri ve tırnaklarında rahatsızlığı olan kişiler tarafından değil, sağlığına ve hijyene-sterilizasyona önem veren kişilerin alması gereken zaruri bir hizmettir. Önceleri el-ayak bakımını kuaförde yaptıran ve sterilizasyondan emin olmayan veya ağzı yanmış birçok misafirimiz düzenli olarak el ve ayak bakımlarını merkezimizde yaptırmaktadırlar.

Medikal el-Ayak bakımı esnasında,
1-Hizmetin tümü susuz-kuru şekilde yapılır. Zira ayaklar suya girdiği zaman tüm dokular kabarırlar ve yalnızca alınması gereken ölü dokuyu tespit etmek mümkün olamaz. Bu sebepten ötürü kuaförlerdeki manikür-pedikür uygulaması ertesi ayaklarınız-tırnaklarınızın çevresi sızlar. PodyArt’ta bunu yaşamazsınız.
2-Tırnaklarınız doğru biçimde kesilir ve dişçilerin kullandığı cihazlara-frezelere benzer cihazlarla tırnaklarınız törpülenir.
3-Tırnaklarınızın yan kenarlarında oluşan tırnak altı nasırları, özel Alman malı yumuşatıcı sıvılarla yumuşatıp temizleriz. Bu hamlede tırnaklarınızın yatağına rahat ve sıkışmadan oturması sağlanır. Muhtemel batıkların önüne geçilir.
3-El-Ayak bakımınızda kullanmanız gereken doğru ürünler (krem tipi, silikon destek, tabanlık) hakkında doğru bilgi sahibi olursunuz.
4-Yaşamınız boyunca ayak tabanlarınızda biriken ölü deriden-nasırdan kurtulursunuz (Bir kerede tamamından kurtulmanız mümkün değildir. Takip eden 2-3 ay ziyaretten sonra olması gereken minimum seviyeye gelirsiniz).
5-Hizmet esnasında kullanılan tüm makine ve el aletlerinin tümü sterildir.(Otoklav) Bizden mikrop almanız mümkün değildir.
6-Uygulama, Almanya ve Türkiye’de Üniversitelerin Podoloji bölümünden mezun profesyoneller tarafından uygulanır.
7-Misafir memnuniyeti %100 dür. İddia ediyoruz, Türkiye’de bu hizmeti PodyArt’dan daha iyi alabileceğiniz bir ayak bakım merkezi daha bulamazsınız.

Bu hizmetin yanı sıra,
1- Batık tırnaklara dünyada mevcut olan 5 sistemden size uygun olanıyla kesin-garantili rehabilite ediyoruz.
2- Çatlamış topuklar, yoğun veya nokta nasırların temizliği ve bakımları,
3- Kalınlaşmış (Grifotik) ve mantarlı tırnaklara gereken inceltme rehabilite, damlalar ve bakımlar,
4- Deforme, sporcu ve hamilelik dönemi ayak bakımları,
5- Diyabetik (şeker hastaları) özel Ayak bakımlarına ihtiyaç duyarlar. Dolaşım bozukluğu olduğu için nöropati (ayaklarda his kaybı) oluşmuştur ve ayak bakımlarında gerekli titizlik gösterilmezse ampütasyona varan yaralar oluşabilir. Bakımlarının mutlaka uzmanlar tarafından yapılması şarttır.
6-Ayak bakımlarınızın yanı sıra İyon detoks uygulamasıyla vücudumuzda biriken ağır metalleri (Egzoz gazlarından ve yediğimiz içtiğimiz tüm gıda ürünlerinden aldığımız) ve maalesef vücudumuzun işleyemediği – atamadığı metal atıklarından PodyArt’ta kurtulalım.
Hizmetlerimizin tamamı ücret iade garantilidir ve Ücretsiz muayene hizmetimizden yararlanıp uzmandan gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
Lütfen Randevu Alınız. 
PodyArt Ayak Sağlığı Merkezi

ARŞİV