Sağlık Komite Başkanları Toplantısı

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Gönüllü Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Gülsün Işık, Fenerbahçe Mahallesi Gönüllü Evi’nde 8 Haziran Cuma günü bir toplantı düzenledi.

12 Temmuz 2012 - 15:35
Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Gönüllü Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Gülsün Işık, 2011-2012 çalışma döneminin değerlendirilmesi ve destek verenlere teşekkür etmek için Fenerbahçe Mahallesi Gönüllü Evi’nde 8 Haziran Cuma günü bir toplantı düzenledi.
Toplantıya; Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu ve Meclis Üyesi Ayşen Gürer, Nurhan Kutman ile Kriton Curi Parkı Gönüllüsü ve 2. Bahar Komitesi üyesi Necla Tezcanlı da katıldı. Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu ve Meclis Üyesi Ayşen Gürer yaptığı konuşmada, projelerinden dolayı Proje Koordinatörü Gülsün Işık ve onun nezdinde destek veren gönüllüller ile sağlık kurumlarına teşekkür etti. Gönüllü Evleri Sağlık Komiteleri’ne teşekkür eden
Sağlık Proje Koordinatörü Gülsün Işık da yeni dönemde sağlık etkinliklerinin daha da yoğunlaşarak devam edeceğini, sağlık komitelerine daha yoğun görevler düşeceğini ifade ederek, “Destek veren sağlık kurumlarının Kadıköy Belediyesi ile bu şekilde uyum içinde olmasından dolayı memnunuz ve bu etkinliklerin bir parçası olmak bize gurur veriyor” dedi. Gülsün Işık Fenerbahçe Gönüllüleri Başkanı Saim İkiş’e ve tüm ekibine gösterdikleri destek ve yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek sözlerine son verdi.

ARŞİV