Sağlıkçılar Tıp Bayramı'nı kutladı

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir tören düzenlendi. Atatürk'ün huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması...

15 Mart 2011 - 14:38

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir tören düzenlendi. Atatürk'ün huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını Başhekim Doç. Dr. Ali Rıza Odabaş yaptı. Multivizyon gösterisi sunulan program, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü, hastanenin eski başhekimi Prof. Dr. Hamit Okur 'un konuşmasıyla devam etti. Törende 2010-2011 döneminde emekli olan 11 hoca ve çalışana, aynı dönemde doçentlik ve profesörlük ünvanını alan toplam 9 kişiye plaketleri verildi.
Törende ayrıca dönemde bilimsel yayın ve posterleirn değerlendirilemsi için kurulan komisyon seçtiği çalışmalardan ilk 3'e girenlere de plaket sunuldu. Müzik grubu Kalkhedon2un bir dinleti sunduğu, Üsküdar Cemiyet Halk Oyunları ekibinin sahne aldığı program, hastane müdürü Ömer Şahan 'a teşekkür belgesi sunulmasının ardından sona erdi.

Cansu ÇAĞIRTEKİN
 


ARŞİV