Türk Kızılayı ile Kadıköy Belediyesi işbirliği

Kadıköy Belediyesi, Kızılay ile yaptığı işbirliği anlaşması doğrultusunda, güvenli ve sürekli kan temini kampanyasına katkıda bulunacak.

01 Kasım 2012 - 09:24
Kızılay Genel Başkan Akar ile Kadıköy Belediye Başkanı Öztürk tarafından imzanlanan işbirliği anlaşmasına göre, Belediye Türk Kızılayı’nın güvenli ve sürekli kan temini kampanyasına afet dönemlerinde katkıda bulunacak.
 
Kadıköy Belediyesi, Kızılay ile yaptığı işbirliği anlaşması doğrultusunda, güvenli ve sürekli kan temini kampanyasına katkıda bulunacak, Belediye ayrıca Türk Kızılayı’nın ilçe genelinde yürüteceği diğer çalışmalara da destek olacak, Türk Kızılayı ise Kadıköy Belediyesi personeline ilkyardım eğitimleri verecek.
Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’ün makamında gerçekleştirilen imza törenine; Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın yanı sıra Türk Kızılayı Merkez Kadın Kolları Başkanı Nazlı Gülay Kuriş ve üyeler katıldı.
 
KADIKÖY BELEDİYESİ ÖRNEK OLDU
İşbirliği anlaşmasını Genel Başkan Akar ve Belediye Başkanı Öztürk imzaladı. Anlaşmaya göre, Türk Kızılayı’nın güvenli ve sürekli kan temini kampanyasına afet dönemlerinde katkıda bulunacak olan Kadıköy Belediyesi, Türk Kızılayı’nın ilçe genelinde yürüteceği diğer çalışmalara da destek olacak. Türk Kızılayı ise Kadıköy Belediyesi çalışanlarına ilkyardım eğitimleri verecek.
İstanbul’un en büyük belediyelerinden biri olan Kadıköy Belediyesi ile işbirliğine gitmenin Türk Kızılayı için çok önemli olduğunu vurgulayan Genel Başkan Akar, her zaman ihtiyaç sahibi insanların yanında olan, onlara elini uzatan Türk Kızılayı’nın, bu işbirliği sayesinde daha fazla insana ulaşacağını, Kadıköy Belediyesi’nin bu anlamda sosyal sorumluluğa örnek oluşturduğunu dile getirdi.
 

ARŞİV