Turp gibi Kadıköy için…

Kadıköy Belediyesi toplu sabah sporlarının ikincisini 29 Mayıs’ta düzenleyecek

26 Mayıs 2016 - 15:57
Kentin park alanlarında isteyen herkesin spor yapabilmesi için 2 Nisan’da sabah sporu projesini hayata geçiren Kadıköy Belediyesi, parklarda devam eden sabah sporlarının yanı sıra her ay tüm Kadıköylü sporseverlerin katıldığı geniş katılımlı spor etkinliği düzenliyor. “Turp gibi Kadıköy” temalı sabah sporu etkinliğinin ikincisi 29 Mayıs Pazar günü Kalamış Parkı’nda saat 08.00’de düzenlenecek.
Kadıköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında yaz döneminde insanların özellikle sabah saatlerinde işe veya okula gitmeden önce spor yapabilmesi, güne zinde başlayabilmesi amaçlanıyor. Spor etkinlikleri kapsamında isteyenler bulundukları mahalledeki Kadıköy Belediyesi tarafından belirlenen spor alanlarında fitnes, pilates, zumba, tai bo, yoga gibi sportif aktiviteler yapabilecek.
Kadıköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Zafer Batar, “Amacımız Kadıköylülere parklarımızda spor yaptırabilmek. Sporun sağlık ve dostluk olduğunu vurgulamak. Yaz sezonuna girerken gerçekleştirdiğimiz ilk sabah sporu etkinliğimiz çok başarılı geçmişti. Şimdi yaz sezonundayız ve sabah sporu faaliyetimizin ikincisini gerçekleştireceğiz. Kadıköylüler sporla dolu bir yaz geçirecekler” dedi.

NEREDE SPOR YAPILIYOR?
Sağlıklı olmak için sabah sporuna katılmak isteyenler, Kadıköy Belediyesi’nin spor alanları olarak belirlediği Acıbadem Parkı Spor Alanı, Kalamış Gençlik Merkezi, Koşuyolu Parkı Spor Alanı ve Tenis Kortu, Kriton Curi Parkı Spor Alanı, Özgürlük Parkı Spor Alanı, Kadıköy Evlendirme Dairesi, Rasimpaşa Mahalle Evi Kapalı Spor Alanı’nda spor etkinliklerine katılabilecek. Tenis branşında ise kontenjanın dolduğu belirtildi.


ARŞİV