Uyuşturucuya karşı birlikte mücadele

Yeniden Doğuş Hayata Dönüş Derneği başkanı, yöneticileri ve üyelerinden oluşan bir heyet Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Süreya Ensari’yi makamında ziyaret etti.

13 Eylül 2012 - 15:35

 

Yeniden Doğuş Hayata Dönüş Derneği başkanı, yöneticileri ve üyelerinden oluşan bir heyet Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Süreya Ensari’yi makamında ziyaret etti. 3 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret ile ilgili olarak bir açıklama yapan Derneğin Genel Koordinatörü İlker Şenol, “Ziyaretimizin amacını iş birliğine gidebileceği kurum ve kuruluş yöneticilerine Derneğimizi tanıtmak şeklinde özetleyebiliriz. Faaliyet alanlarımızla ilgili bilgi Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Süreyya Ensari’ye bilgi verdik. Ziyaretimizde karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk ve yapılacak ortak faaliyetleri konuştuk. Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Süreyya Ensari vermiş oldukları beyanatlarda başta derneğimiz olmak üzere sivil toplum örgütlerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Derneğimizin Türkiye’nin ve dünyanın kanayan yarası olan uyuşturucuyla mücadele konusunda çok zor bir rol üstlenmiş olduğunu ve her türlü şeyin devletten beklenilmemesi, bu konuda sivil toplum örgütlerinin de daha duyarlı olmaları gerektiğini belirtti” dedi.
Yeniden Doğuş Hayata Dönüş Derneği Genel Koordinatörü İlker Şenol, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Ensari’ye, Yeniden Doğuş Hayata Dönüş Derneği ve diğer sivil toplum örgütlerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

ARŞİV