Yaşlılara evde bakım

Bakıma ihtiyaç duyan yaşlı ya da hasta sevdiklerinden ayrılmanız gerektiğinde yardımınıza ''Senior Assist'' koşuyor...Belçika kökenli firma yaşlılara ve hastalara evde bakım hizmeti sunuyor.

12 Temmuz 2012 - 15:31

Yazın gelişiyle birlikte seyahatlerimiz de arttı. Peki tatile gelirken, bizimle gelemeyecek durumda hasta ya da yaşlı yakınlarımızı, gözümüz arkada kalamadan kime emanet edebiliriz? Bakımınıza ihtiyaç duyan yaşlı ya da hasta sevdiklerinizden ayrılmanız gerektiği anlarda yaşlılara bakım merkezleri devreye giriyor. Uluslararası deneyimi ve yenilikçi hizmet anlayışı ile Senior Assist hasta ya da yaşlı yakınlarınıza özel eğitimli ve müşfik kadrosu ile evde bakım ve sağlık hizmetleri sunuyor.
İş seyahatleri, yılın yorgunluğunu atmak için ihtiyaç duyulan bir tatil ya da uzun zamandır ertelenen önemli bir işi çözmek için, evinden uzaklaşmak zorunda kalanlar, Belçika kökenli bir firma olan ve İstanbul'da 2 şubesi olan Senior Assis’e hastalarını emanet edebilir. Senior Assist, profesyonel hemşire ve doktorları ile yakınlarınızın günlük sağlık kontrollerini yapıyor, beslenme programlarını yönetiyor ve kullanması gerekli olan ilaçları vererek yanında olmadığınız dönem boyunca evde bakım hizmetini güven ve şefkatle sağlıyor. Aynı zamanda Eğitimli Sağlık Destek Personeli, hasta ve yaşlı yakınlarınızın kaliteli zaman geçirmesi için başuçlarında kitap bile okuyorlar.

ARŞİV