Yaşlılıkta kaliteli yaşam

Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ''Yaşlılar Haftası''nda Kadıköy'de de etkinlikler yapılacak. Kadıköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yaşlılar Haftası...

15 Mart 2011 - 14:46

Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ''Yaşlılar Haftası''nda Kadıköy'de de etkinlikler yapılacak. Kadıköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yaşlılar Haftası kapsamında; yaşlıların daha kaliteli bir yaşam sürmesine katkıda bulunmak amacıyla, yaşlılık sorunlarının çözüm yollarının ele alınacağı “Yaşlılıkta Kaliteli Yaşam” konulu panel düzenleyecek.
Panelde Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi. Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi. Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Emine Özmete, Özel NPİstanbul Nöropsikiyatri Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Oğuz Tan ve Sosyal Hizmetler Kurumu Bahçelievler Huzurevi Müdür Yardımcısı Taner Artan birer konuşma yapacaklar. 24 Mart Perşembe günü saat 14.00'te Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi B Salonu'nde gerçekleştirilecek olan panele tüm yurttaşlar davetli.
Kadıköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yaşlılar haftasında bir etkinliğe daha imza atıyor. Fikirtepe Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi'nde 60 yaş ve üstü yaşlılara yönelik düzenlenen “Bilgisayar Okur Yazarlığı” ve “Egzersiz Programı” eğitimini başarıyla tamamlayan yurttaşlara 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında katılım belgeleri verilecek. 23 Mart Çarşamba günü saat 14.00'te Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi A Salonu'nda yapılacak olan sertifika töreni Kadıköylülerin katılımına açık.


ARŞİV