Yeni ambulanslar hizmete girdi

Kadıköy Belediyesi Sağlık İşleri araç kadrosuna dâhil olan modern donanımlı 3 yeni hasta nakil aracı basına tanıtıldı.

05 Ocak 2012 - 13:44

Kadıköy Belediyesi sağlık alanında yaptığı çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık alanında faaliyet gösteren tüm birimlerindeki kalitesiyle zaman zaman yurt dışından da övgü ve ödüllere layık görülen Kadıköy Belediyesi, son olarak ambulans filosunu genişletti.

Kadıköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Zeynep Süzme yaptığı açıklamada, “Her şey halkımıza çağdaş normlarda hizmet verebilmek için” dedi.
3 YENİ HASTA NAKİL ARACI
Geçtiğimiz günlerde Kadıköy Belediyesi Sağlık İşleri araç kadrosuna dâhil olan modern donanımlı 3 hasta nakil aracı basına tanıtıldı. Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, başkan yardımcıları Mustafa Demircan, Süreyya Ensari, Hulusi Özocak, Kadıköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Zeynep Süzme ile Destek Hizmetleri Müdürü Nuray Kötri’nin katıldığı küçük bir törenle tanıtılan araçlar Kadıköylülerin hizmetine sunuldu. Kadıköylülerin hasta nakil konusunda yoğun talebi üzerine kadronun genişletildiğini söyleyen Dr. Zeynep Süzme, “Araçlar, İstanbul içinde faaliyet gösterecek. Kadıköylülere daha çağdaş normlarda hizmet etmek için hizmet kalitemizi her geçen gün arttırmaya çalışıyoruz” dedi.

ARŞİV