1.Amatör'de Bu Hafta

İstanbul 1. Amatör Ligi’nde takımlarımız bekleneni veremiyor.

10 Ekim 2013 - 13:14

13. grupta bulunan yel değirmeni ve Haydarpaşa Demirspor takımları 4. Haftayı geride bırakırken Yel değirmeni kendi sahasında konuk ettiği Sarıgazi ile 1-1 berabere kalarak 7 puanla dördüncü sırada yer aldı. Haydarpaşa Demirspor-Pendik Doğan karşılaşması ise 3-5 sona erdi. Haydarpaşa Demirspor puansız son sırada bulunuyor.

14. grupta Koşuyoluspor kendi evinde ağırladığı Ortaçeşme’ye farklı mağlup oldu 0-4. Kozyatağı ile deplasmanda Elmalısporla karşılaştı ve 6-1 mağlup oldu. Karalgücü ise Kirazlıtepe’yi 4-0 mağlup etti. Heybeliada ise kendi evinde ağırladığı Küçüksu Yeni Mahalle’yi 3-2 yendi.
Koşuyoluspor 3 puanla grubun sonunda yer alıyor. Bir sıra üstte ise yine 3 puanla Kozyatağı bulunuyor. Kartalgücü 6 puanla 3. Sırada, Heybeliada 6 puanla 5. Sırada yer alıyor.
15. grupta Taçspor 10 puanla lider. Taçspor bu hafta Küçükyalı Yelken’i 4-2 yendi. İkinci sıradaki Bostancıspor ise Başıbüyükspor’u 4-2 yendi ve puanı 9.
Kartal Yunusspor ise Yenişehir Emek’i 3-0 hükmen yendi ve 7 puanla grup beşincisi. Kınalıada evinde ağırladığı Gülsuyu’na tek golle boyun eğdi. Kınalıada’nın 3 puanı bulunuyor. Gülsuyu ise 7 puanla beşinci. Gruptae 1 puanı bulunan Yoncaspor ise haftayı bay geçti.
16. grupta İçerenköy İY. Haftayı bay geçti. Takım 6 puanla 6. sırada. Acıbadem Üsküdar rakibi Tuzla Şifa’yı 2-1 yendi. Acıbadem Üsküdar 9 puanla 16. Grubun ikincisi.
HAFTANIN PROGRAMI
13. Grup

HARB-İŞ
VALİDE TAYFUN
YAKACIK
BALKAN YEŞİLBAĞLAR
SARIGAZİ
FERAHSPOR
KAYNARCA
YELDEĞİRMENİ
PENDİK DOĞAN
DUDULLU
HAYDARPAŞA DEMİR
BAY
 
 
 
14. Grup

ORTAÇEŞME
KARABEKİRSPOR
KÜÇÜKSU YENİ MAH.
KOŞUYOLU
KOZYATAĞI
HEYBELİADA
BARBAROS
ELMALISPOR
KİRAZLITEPE
ÇEKMEKÖY
KARTALGÜCÜ
BAY
 
15. Grup

BAŞIBÜYÜKSPOR
YONCASPOR
YENİŞEHİR EMEK
BOSTANCI
ÖZ KARACAAHMET
KARTAL YUNUSSPOR
GÜLSUYU
BEYKOZ ÇAVUŞBAŞI
KÜÇÜKYALI YELKEN
KINALIADA
TAÇSPOR
BAY
 
 
16. Grup

ÇAKMAKSPOR
İÇERENKÖY İ.Y.
KURTKÖYSPOR
ANADOLU HİSARI
ACIBADEM ÜSKÜDAR
ORHANLISPOR
İDEALTEPESPOR
TUZLA ŞİFA
KAVACIK
1877 ALEMDAĞ
İST.SİTE
BAY

ARŞİV