Acıbadem tutulmuyor

İstanbul 2. Amatör Lig'de mücadele eden Kadıköy temsilcileri arasında galibiyet sevinci yaşayan tek takım Acıbadem oldu. Acıbadem grubunda namağlup lider durumda.

09 Mayıs 2023 - 10:40

İstanbul 2. Amatör Lig'de mücadele eden 6 Kadıköy takımından sadece Acıbadem galibiyete ulaşırken 2 temsilcimiz sahadan beraberlikle ayrıldı. Acıbadem'in namağlup liderliği devam ederken İstanbul Çorumspor bu hafta da puanla tanışamadı.

15. Grup'ta yer alan Bostancı, grubun iddialı takımlarından Pendik Kavakpınar ile 1-1 berabere kaldı. 8 puanla 7. sırada bulunan temsilcimiz yeni haftada Özataşehir ile rakip olacak.

İki temsilcimizin yer aldığı 16. Grup'ta bu hafta 3 puan sevinci yaşayamadık. Kozyatağı İdman Yurdu rakibi Sancaktepe Belediye Gençlik ile 1-1 berabere kalırken diğer ekibimiz Feneryolu, Ataşehir Doğuş'a 3-0 mağlup oldu. Önümüzdeki hafta Kozyatağı, Üsküdar İcadiye ile rakip olurken Feneryolu, Yenisahra ile karşılaşacak.

17. Grup'ta mücadele eden Koşuyolu da Pendik Doğan'a 2-1 yenildi. Grubunda 15 puanla 4. sırada yer alan Koşuyolu hafta sonu Harb-İş ile oynayacak.

Harika bir sezon geçiren temsilcimiz Acıbadem, bu haftayı da galibiyetle kapatarak namağlup yürüyüşünü sürdürdü. Ataşehirgücü'nü 3-0 gibi net bir skorla geçen Acıbadem, 18. Grup'ta 23 puanla namağlup liderliğini sürdürdü. Acıbadem yeni haftada Örnekspor ile rakip olacak.

19. Grup'ta yer alan, Kadıköy'de konuşlu İstanbul Çorumspor ise bu haftayı da mağlubiyetle kapattı. Kartal Elçi'ye 6-1 yenilen temsilcimiz grubunda henüz puanla tanışamadı. İstanbul Çorumspor hafta sonu Doğan Güneş ile rakip olacak.

 


ARŞİV