Acıbadem ve Kozyatağı iyi başladı

Acıbadem ve Kozyatağı, 2. Amatör’de sezona galibiyetle merhaba derken, Koşuyolu beraberliğe razı oldu.

28 Mart 2023 - 13:44

İstanbul 1. Amatör Lig’de sezon sona ererken 2. Amatör Lig’de yeni sezon start aldı. Süper Amatör’de ise sezon devam ediyor. 2. Amatör’de mücadele eden temsilcilerimiz haftayı iki galibiyet, iki mağlubiyet ve beraberlikle kapattılar.

Süper Amatör’de mücadele eden temsilcimiz Fikirtepe Dumlupınar bu haftayı da mağlubiyetle kapatarak 3 puan hasretini 6 maça çıkardı. Rakibi Paşabahçe’ye 4-1 yenilen Fikirtepe, 16 puanla 10. sırada bulunuyor. Temsilcimizin hafta sonundaki rakibi ise İstanbul Bulancak.

BOSTANCI VE ÇORUM FARKLI MAĞLUP OLDU
İlk hafta maçları oynanan 2. Amatör’de mücadele eden 5 Kadıköy temsilcisi de geçtiğimiz hafta sonu sahaya çıktı. 15. Grup’ta yer alan Bostancı sezona kötü bir başlangıç yaptı. Özataşehir’e 6-1 yenilen Bostancı hafta sonu Kartalpaşa Gençlik ve Spor ile rakip olacak.

16.Grup’ta mücadele eden Kozyatağı ise ilk haftayı net bir galibiyetle kapattı. Üsküdar İcadiye’yi 3-1 mağlup eden temsilcimiz hafta sonu kendisi gibi ilk haftayı 3 puanla kapatan Soğanlıspor ile oynayacak.

17. Grup’taki temsilcimiz Koşuyolu, 5 sarı 2 kırmızı kartın çıktığı maçta Harb-İş’le 1-1 berabere kaldı. Koşuyolu 2. hafta Ataşehir Arenaspor ile oynayacak.

Haftayı 3 puanla kapatan bir diğer temsilcimiz ise Acıbadem oldu. 18. Grup’ta yer alan Acıbadem, geriye düştüğü maçta art arda bulduğu gollerle Örnekspor’u 3-1 yendi. Temsilcimiz hafta sonu Sancaktepe Yenidoğan ile rakip olacak.

Acıbadem’de konuşlu İstanbul Çorumspor ise ilk haftayı farklı mağlubiyetle kapattı. Doğan Güneşspor’a 7-1 yenilen İstanbul Çorumspor, 2. haftayı bay geçecek.     


ARŞİV