A.Doğuşspor Süper Amatör'de devam

Süper Amatör’ün zoru başaran 4. Gruptaki ekibi A.Doğuşspor bu sezon ligde başarılı bir performans çiziyor.

23 Şubat 2012 - 16:08

Süper Amatör’ün zoru başaran 4. Gruptaki ekibi A.Doğuşspor bu sezon ligde başarılı bir performans çiziyor.

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta kalma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde deplasmanda A. Doğuşspor, Silivri Ortaköyspor karşısındaki oyunuyla üç puanı kazanarak ligde tutundu.
Silivri Stadı’nda oynanan ve iki takım için de gergin geçen maçta Ortaköyspor’un bonkörlüğünü A. Doğuşspor affetmed, altın değerinde bir üç puan elde etti.
Son derece sert bir mücadeleye sahne olan maçın başlama vuruşu ile birlikte sağ kanattan bindiren Ataşehir Doğuşspor burada çizgiden ceza alanı içine doğru bir orta çıkardı. Kesilen ortada topun Ortaköylü oyuncunun eliyle temasıyla penaltı atışına hükmedildi. Maçın 2. dakikasında kazanılan penaltı atışını Ataşehir Doğuşspor adına Mehmet gole çevirdi 0-1.
17. dakikada ofsayt tereddüdüne düşen Ortaköy defansını hızla geçen Doğuşspor’un etkili kramponu Engin takımına ikinci golü kazandırdı. Karşılaşmanın ilk yarısı A.Doğuşspor’un 2-0 galibiyetiyle tamamlandı. İkinci yarıya ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan ev sahibi ekibin gol girişimlerine başarılı kurtarışlarıyla Doğuşspor’un file bekçisi Muhammet izin vermedi. Muhammet kritik kurtarışlarıyla takımının aldığı puanda büyük pay sahibi oldu.
Ortaköy’ün tek golü ise 70. dakikada Furkan’ın kullandığı frikik atışının baraja çarpıp filelerle buluşmasıyla geldi.1-2.

ARŞİV