Çalıştılar, yoruldular ve kazandılar

Kadıköy İlçesi Okul Sporları yarışmalarında küçükler ve yıldızlar ödüllerini aldı

28 Nisan 2016 - 16:28

Kadıköy Kaymakamlığı İlçe Okul Sporları müsabakalarında küçükler, yıldızlar ve geleneksel çocuk oyunları kategorilerinde düzenlenen yarışmalar tamamlandı. 22 Nisan Cuma günü Kadıköy Belediyesi Caferağa Spor Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde kazanan okullara ve sporculara kupa ve madalyaları verildi. Törene, Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Tarkan Mercul, okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ile çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.
2015 -2016 Eğitim Öğretim Yılı Kadıköy İlçe Spor Şenlikleri kapsamında okullar arası yapılan Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Futsal, Satranç Küçük Yıldızlar (Kız-Erkek) müsabakaları ve geleneksel çocuk oyunları branşlarında ödüller verildi. Fiziksel etkinlikler kategorisinde 1., 2., 3. ve 4. sınıflar yarıştı.

KALAMIŞ’TA FUTBOL
Düzenlenen ödül töreniyle Aralık ayında başlayan müsabakaların küçükler ve yıldızları kategorileri tamamlanmış oldu. Kadıköy İlçe Spor müsabakaları gençler kategorisinde devam ediyor. Futsal turnuvası tamamlanan etkinlikte futbol turnuvası başladı. Maçlar Kadıköy Belediyesi Kalamış Gençlik Merkezi’nde oynanıyor. Kadıköy İlçesi Okul Sporlarının 18 Mayıs’ta düzenlenecek gençler kategorisi ödül töreniyle tamamlanacağı belirtildi.  İlçe spor müsabakalarına 10 branşta 483 kategoride 5325 öğrenci katılıyor.

ARŞİV