Anakent Koleji Türkiye'nin ikincisi

Türkiye Liselerarası Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda Özel Anakent Koleji Türkiye İkincisi oldu.

21 Haziran 2012 - 15:58
Türkiye Liselerarası Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda Özel Anakent Koleji Türkiye İkincisi oldu.
Liselerarası Genç Erkekler Basketbol Şampiyonasında Özel Anakent Koleji basketbol takımı Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
İstanbul Liselerarası Basketbol Şampiyonası’nda gruplardan lider olarak çıkan Anakent Koleji İstanbul finallerinde İstanbul ikincisi olmuş, yarıfinal müsabakalarına katılma hakkı kazanmıştı.
Manisa’da yapılan yarı final müsabakalarında sırasıyla Kars Fen Lisesi, Manisa Doğa Koleji, Gaziantep Lisesi ve Adana Gündoğan Koleji’ni yenerek birinci olan ve İzmir’de yapılan Türkiye Şampiyonası’na katılan ilk sekiz takım arasına giren Özel Anakent Koleji klâsını İzmir’de de konuşturdu.
Özel Anakent Koleji, İzmir’de yapılan final müsabakalarında sırasıyla Adana Bilfen Koleji’ni ve İzmir Yamanlar Koleji’ni yendikten sonra A grubu ikincisi olarak B grubu birincisi olan Ankara Arı Koleji’ni yenerek final oynama hakkı kazandı. Özel Anakent Koleji finalde Doğa Koleji’ne yenilerek Türkiye ikincisi oldu. Bünyesinde 7 milli oyuncu barındıran Özel Anakent Koleji gelecek yıl  Türkiye birinciliğini hedefliyor.

 


ARŞİV