Ataşehir Belediyespor basketbolda da galip

TFF Bayanlar Futbol liginde fırtına gibi esen Ataşehir Belediyespor, Yıldız Erkekler Basketbol liginde de sezona galibiyetle başladı. Ataşehir Belediyespor Yıldız Erkekler Basketbol takımı...

22 Şubat 2011 - 10:01

TFF Bayanlar Futbol liginde fırtına gibi esen Ataşehir Belediyespor, Yıldız Erkekler Basketbol liginde de sezona galibiyetle başladı. Ataşehir Belediyespor Yıldız Erkekler Basketbol takımı Vefaspor’u 52-40 yendi.
Sporda Ataşehir Belediyespor Kulübü Derneği bünyesinde oluşturulan takımlar katılmaya hak kazandıkları liglerde fırtına gibi esiyor. TFF Bayanlar 1.liginde namağlup liderliğini sürdüren Bayan Futbol Takımından sonra Basketbol Fedarasyonu Yıldızlar Erkekler Statüsünde mücadale eden Ataşehir Belediyespor Yıldız Erkekler takımı ilk karşılamasında Vefaspo’ru 52-40 yendi. Büyük seyirci desteği ile oynanan karşılaşmada Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarında yetişen ve Yaz Spor Okulllarına katılanlar arasından seçilerek oluşturulan Ataşehir Belediyespor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı salondan galibiyetle ayrıldı.


ARŞİV