Ataşehir Belediyespor, Bucaspor'u 5-1 yendi

Bucaspor’u Nihan, Reyhan ve Yağmur’un 3 gölü ile 5-1 yenen Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı liderliğini korudu.

04 Mart 2011 - 12:53


Ataşehir’in sultanları namağlup unvanlarını bir kez daha korudu. Bucaspor’u sahasında ağırlayan Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol takımı 27 Şubat Pazar günü Yenisahra Stadyumu’nda Bucaspor ile karşılaştı.
Havanın yağışlı ve soğuk olmasına rağmen Bucaspor’u Nihan, Reyhan ve Yağmur’un 3 gölü ile 5-1 yenen Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı liderliğini korudu. Heyecanlı geçen maçı, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan da izledi. Kızları başarılarından dolayı kutlayan Sadık Kayhan, “Takımın başarılı olması için elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

TAKIMIN KISA GEÇMİŞİ BAŞARI DOLU

Bayan Futbolu branşında faaliyet gösteren takım 2007 yılında Ümraniye Mevlana Lisesi Spor Kulübü olarak kuruldu. İlk yılında Bölgesel Lig’den 2. Lig’e, ikinci yılında ise 2. Lig’den 1. Lig’e yükseldi. Aynı yıl TFF Genç Bayanlar Ligi şampiyonu oldu. Ülkemizi Antalya’da yapılan Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası’nda temsil eden takım şampiyonada Dünya 7.’si olmayı başardı.
2009 yılında Ataşehir Belediyesi’nin kurulması ile Ümraniye sınırlarından Ataşehir ilçe sınırlarına geçen kulüp yaşamış olduğu maddi imkansızlıklardan dolayı kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Ancak Ataşehir Belediyespor Kulübü bünyesine katılarak 1.Lig’de mücadele etti ve 3. olarak ligi tamamladı.
Bayanlar Ligi’nde 2009-2010 sezonunu 11 takım içerisinde 3. sırada kapatan Ataşehir Belediyespor, bu yıl 12 takımın mücadele ettiği ligde yenilgisiz lider durumunda.

Mustafa SÜRMELİ
 


ARŞİV