Ataşehir Doğuş azmin zaferini yazdı

Amatör liglerde takımların mücadelesi nefes nefese sürüyor. Kavacık-Ataşehir Doğuşspor’un mücadelesi de nefes kesti.

30 Kasım 2011 - 11:47

Amatör liglerde takımların mücadelesi nefes nefese sürüyor. Kavacık-Ataşehir Doğuşspor’un mücadelesi de nefes kesti.

Kavacık: 3 – A.Doğuş: 5
26 Kasım Cumartesi günü oynanan İstanbul Süper Amatör Ligi 4. Grup 11. hafta maçı futbolun 90 dakika oynandığını ve her an skorun değişebileceğini gösterdi.
Kavacık spor ile oynanan karşılaşmada 3-1 geriye düşmesine rağmen maçı lehine çevirmeyi başaran Ataşehir Doğuşspor yıllar önce oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçını hatırlattı.
AZMİN ZAFERİ BÖYLE YAZILIR!
Ataşehir Doğuşspor 15 dakikada 2-0 geriye düştü. 5 dakika sonra rakip ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşu Ataşehir Doğuşspor’un becerikli ayağı Birkan kullanınca umut veren gol de gelmiş oldu. Birkan güzel bir vuruşla kalecinin kapattığı köşeden durumu 2-1 yaptı. Kavacık ataklarında da Ataşehir Doğuşspor’un başarılı eldiveni Muhammed klâsını konuşturdu. İlk yarı bu sonuçla bitti.
A.doğuşspor ikinci yarı başlarında gol ararken daha maçın başında kalesinde üçüncü golü gördü. Skoru 3-1 yapan Kavacık rahatladı.
NAİM HOCA RİSK ALDI
Herkes maçı Kavacık’ın kazanacağını düşünürken Ataşehir Doğuşspor’un tecrübeli teknik adamı Naim hoca yedek kulübesine baktı ve hafta arası idmanda sakatlık geçiren Engin'i sakat olmasına rağmen Yusuf Kayalar'ın yerine oyuna alarak büyük risk aldı. Ardından Engin oyuna girdi ve ayağının tozuyla Kaptan Yasin ve Uğur’un başlattığı atakta durumu 3-2'ye getirdi.
ATAŞEHİR DOĞUŞSPOR RUHU SAHAYA ÇIKTI
Maçın dönüm noktası Ataşehir Doğuşspor’un ikinci golü oldu. Bundan sonra deplasmanda oynamasına rağmen sahada Ataşehir Doğuşspor etkili olmaya başladı. Derken, Kavacık ceza sahası içindeki karambolde Engin inanılmaz bir bir vuruşla skora denge getirdi 3-3.
Beraberlik golünden sonra Ataşehir Doğuşspor için maç yeniden başlamış oldu ve kazanılan serbest vuruşu Mehmet İmeci muhteşem bir vuruşla hani “örümcekleri temizledi” derler ya aynı o şekilde ağlara gönderdi.
Maçın sonları yaklaşırken Kaptan Yasin şık çalımlarla sergilediği muhteşem futbol resitali sonrası ceza sahasına girdi ve pasını verdiği anda kendini yerde buldu.
Pozisyon avantajı olmadığı için hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ceyhun maçın skorunu belirledi. Kavacık:3 - A doğuş:5
 

ARŞİV