Ayın sporcuları madalyalarını taktı

Kadıköy Belediyesi’nin spor merkezlerinde sabah sporuna katılan Kadıköylülerin arasından seçilen “Ayın sporcularına” madalyaları verildi

16 Haziran 2022 - 18:19

Kadıköy Belediyesi’n in Özgürlük Parkı, Kriton Curi Parkı ve Koşuyolu Spor Merkezi gibi tesislerinde gönüllülük esasına göre gerçekleşen sabah sporları hız kesmeden devam ediyor. Tecrübeli spor eğitmenleri eşliğinde sabah saatlerinde gerçekleşen organizasyonlarda Kadıköylüler hem güne sporla başlıyor hem de sosyalleşiyor.

Kadıköy’deki spor tesislerinde gerçekleşen en yoğun katılımlı organizasyon olan sabah sporuna ilgi gün geçtikçe de artıyor. Kadıköy Belediyesi de bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı ve haftada üç gün olan sabah sporunu beş güne çıkardı. Belediye ayrıca, sembolik bir ödül karşılığında da olsa ayın sporcusunu seçmeye başladı. Haziran ayının sporcuları geçtiğimiz hafta belirlendi.

Özgürlük Parkı’nda Nazan Çağlar ve Ülkü Okay ayrı ayrı kategorilerde ayın sporcusu seçilirken, Kriton Curi Parkı’nda Aysel Kızılgün, Koşuyolu Spor Merkezi’nde de Kadir Tunç ayın sporcusu seçildi.. Ayın sporcularına madalyalarını Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Anıl Çobanoğulları verdi. Ayrıca bütün katılımcılara da tişört hediye edildi.





ARŞİV