Başkan Nuhoğlu amatör kulüplerle

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, ilçenin amatör spor kulüplerini ziyaret ediyor.

10 Nisan 2014 - 10:54
 
Mustafa SÜRMELİ
 
Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, amatöre umut oldu. Kadıköy’ün amatör spor kulüplerine ziyaretler gerçekleştiren ve onların sorunlarını dinleyen Başkan Nuhoğlu amatör spora yönelik çalışmalarına hız verdi.
Başkanlığa gelir gelmez Kadıköy’de ziyaretlerine aralıksız devam eden Başkan Nuhoğlu, son olarak, Koşuyoluspor Kulübü ve Kadıköy’ün yeni kulüplerinden Fikirtepe Altınayaklar Spor Kulübü başkan ve yöneticileriyle görüşmüştü. Bu görüşmelerde başkan ve yöneticileri ilgiyle dinleyen Nuhoğlu, geleceğe yönelik yapacağı çalışmalar konusunda da ipucu verdi. Başkan Nuhoğlu, Koşuyolu Spor Kulübü’nü ziyaretinde alt yapı talebelerinin idmanını da izledi. Sahaya girerek küçük sporcularla tokalaşan ve onlarla sohbet eden Nuhoğlu, tesislerde bir süre kulüp yöneticileriyle de görüştü.
Koşuyoluspor Kulübü Başkanı ve Kadıköy Kulüpler Birliği Başkanı Taşkın Tuna, Kulüp Genel Kaptanı ve Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Metin Karabiber, Başkan Nuhoğlu’nun yaklaşımının kendilerini mutlu ettiğini söylediler. Tuna ve Karabiber, “Belediye Başkanımızın yaklaşımı çok iyiydi. Kadıköy’de amatör sporun geleceği için umutluyuz. Başkan Nuhoğlu’yla amatör sporumuz Kadıköy’de güçlenecek” dediler.
Fikirtepe Altınayaklar Spor Kulübü Başkanı Özgür Torun ve başkan yardımcısı Mevlüt Akçura da Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun yakın ilgisinden memnuniyetlerini dile getirdiler. Başkan Nuhoğlu’na kulübün formasını hediye eden kulüp yöneticileri, “Kadıköy’e 10 numara bir Belediye Başkanı geldi. Kulübümüze 10 numaralı bir üye kazandırdık. Bu kulübümüz ve bizim için gururdur, onurdur” dediler.
Torun, “Başkanımız güzel bir yaklaşım gösterdi. Başkanımızdan Kadıköy’ün takımlarının Kadıköy’de antrenman yapabilmesi konusunda destek istedik” diye konuştular. Nuhoğlu’nun bunun üzerine Selamiçeşme Özgürlük Parkı’ndaki spor sahasında kulüplere böyle bir kolaylık sağladığı belirtiliyor.
 

ARŞİV