Basketbolun kalbi Caferağa'da atıyor

Salon sporlarının yapıldığı İstanbul’daki sayılı salonlardan olan Caferağa Spor Salonu, Kadıköy’de sporun kalbinin attığı önemli merkezlerden

18 Mart 2016 - 09:43

Salon sporlarının yapıldığı İstanbul’daki sayılı salonlardan olan Caferağa Spor Salonu, Kadıköy’de sporun kalbinin attığı önemli merkezlerden. İstanbul Büyük Erkekler Amatör Basketbol Ligi (IBEL) maçlarının da zaman zaman oynandığı önemli salonlardan biri. Devam eden İstanbul Büyük Erkekler Amatör Basketbol Ligi (IBEL); A, B, C ve D gruplarından oluşuyor.
Amatör basketbol liginde Kadıköy ve Anadolu yakası takımları D grubunda yer alıyor. Bu grupta; Bostancı, Modaspor, Dinamo Spor, Küçük Yalı Yelken, Paşabahçe Spor Kulübü, Elit Akademi İstanbul, Suadiye Gençlik Spor, Libade Spor ve Kurtköy Yıldızlar SK. takımları var. Grubunda Kadıköy ekiplerinden Bostancıspor, Modaspor ve Dinamo takımları ilk üçte yer alıyor. IBEL D Grubunda sıralama ve puan durumu şöyle:

                                      Maç      Puan
1.Bostancıspor                  6          12
2.Modaspor                       7          12
3.Dinamo Spor                  7          12
4.Küçükyalı Yelken            6           11
5.Paşabahçe                     6            9
6.Elit Akademi İstanbul      6            8
7.Suadiye Gençlik             6            7
8.Libade                           6           6
9.Kurtköy Yıldızlar             6           6

16 Mart Çarşamba günü 18.00’de Basketbolu Geliştirenler Derneği-Samsun Canik Belediyesi arasında oynanan Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçına sahne olan Caferağa Spor Salonu, 19 Mart Cumartesi günü 16.00’da Basketbol Birinci Ligi takımlarını ağırlayacak. İstanbul DSİ ile Finalspor’un Kadıköy’deki maçına basketbolseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor.


 


ARŞİV