Beach Volley heyecanı Kadıköy'de…

Epirden Beach Volley 2011 Kadıköy Gençlik Merkezi’nde 1 Temmuz’da başlıyor…

28 Haziran 2011 - 10:45

Kadıköy ilgiyle izlenecek yaz sporlarına ev sahipliği yapacak. Bunlardan bir tanesi de beach volley turnuvası olacak. Yaklaşık 20 yıldan bu yana Türkiye’de plaj voleybolunun tanıtımı ve yaygınlaşması için çaba sarf eden Epirden Beach Volley’in Türkiye genelinde her yıl organize ettiği ve geleneksel hale gelen serisinin bu yılki ilk etabı, Kadıköy Belediyesi’nin desteğiyle Kadıköy Gençlik Merkezi’nin Kalamış’taki Plaj Voleybolu Sahaları’nda 1 Temmuz’da başlayacak ve 18.00-23.30 saatlerinde yapılacak maçlarla üç gün sürecek.
Kadıköy Belediye Başkanlığı’nın, Kadıköy’ün tanıtımı için özel önem verdiği ve bizzat desteklediği turnuvanın ana sponsoru Lion Club Energie Drink.

MAÇLAR NAKLEN YAYINLANACAK

Kalamış Etap Turnuvası’na Brezilya, Amerika, Arjantin, Honk Kong, Norveç, Moldova, Ukraynalı sporculardan oluşan takımların yanı sıra Epirden takımları da katılacak.
Erdoğan Teziç, Erdoğan Arıpınar ve Erdoğan Kobal’ın isimlerinin yazılı olduğu altın kaplama kupalar için kıyasıya mücadele edecek olan takımların tüm maçları, Voleybolx Tv. yanı sıra tv.voleybolx.com aracılığıyla internetten tüm dünyaya naklen yayınlanacak.

Böylelikle maçları kaçıran beach volley severler ilerleyen günlerde diledikleri maçı banttan seyredebilme olanağı bulacak.
 


ARŞİV