Belediye, spor yapıyor

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen 2015 yılı personel spor turnuvaları başladı

22 Ekim 2015 - 12:27

Kadıköy Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği birimler arası spor turnuvaları başladı. Birim çalışanlarını spor heyecanı sardı. Takımlar hazırlandı, başarı için hedefler belirlendi. Birim müdürleri de takımlarından turnuvalarda başarı bekliyor.

“HERKES SPOR YAPSIN”
Farklı müdürlüklerde çalışan personelin kaynaşmasını, birbirlerini tanımalarını sağlamak amacıyla spor turnuvaları düzenlediklerini söyleyen Kadıköy Belediyesi Gençlik Spor Müdürü Zafer Batar, gelen talebe göre futboldan basketbola, satrançtan masa tenisine kadar farklı branşlarda spor etkinliğinin yer aldığını belirtti.
Futbola ilginin yoğun olduğunu, 20 takımın başvurduğunu söyleyen Zafer Batar, “Turnuvalar Kasım ayında sonuçlanacak. Önümüzdeki yıl daha iyisini yapmaya çalışacağız. Geleneksel olmasını istiyoruz. Talep olursa branşları da arttırırız. Belediye yönetimimiz önemli destek veriyor bu etkinliğe. Yolu düşenleri Kalamış Gençlik Merkezi’ndeki müsabakaları izlemeye davet ediyoruz” dedi.
7’den 70’e herkesin spor yapması mesajını verdiklerini anlatan Batar, “Masa başında olanlara bir nebze olsun hareket imkanı sağlamayı amaçladık” diye konuştu.

“KUPALARA TALİBİZ”
Spor turnuvaları öncesi belediyenin farklı müdürlüklerini de spor heyecanı sardı. Birim müdürleri takım oyuncularıyla bir araya gelerek başarı ve fair play ruhuyla güzel bir turnuva ve zevkli maçlar çıkarmalarını istedi.
Yapı Kontrol Müdürü Feyza Bayrak’a Yapı Kontrol Müdürlüğü futbol ve basketbol takımı oyuncuları forma hediye etti. Çalışma arkadaşlarına ve takım oyuncularına güvendiğini söyleyen Feyza Bayrak, “Turnuvada centilmenlik ve kupalar bekliyorum” diyerek başarı hedefini takıma iletti.

SAHADA DA BAŞARI BEKLİYOR
Bilgi İşlem Müdürü Şevki Köseoğlu ise birimindeki oyuncularıyla yaptığı kısa ve öz toplantıda, “Çalışma yaşamınızdaki başarıyı sahada da bekliyorum. Antrenmanlarınızı aksatmayın” diye konuştu.

ARŞİV