Belediyeler spor şöleninde

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’ne bağlı kamu kuruluşları, Daire Başkanlıkları ile ilçe belediyelerinin katıldığı Spor Şöleni’ne futbol ve yüzme branşında Kadıköy Belediyesi de dâhil oldu

29 Eylül 2016 - 15:06
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’ne bağlı kamu kuruluşları, Daire Başkanlıkları ile ilçe belediyelerinin katıldığı çeşitli branşlardan oluşan Spor Şöleni’ne futbol ve yüzme branşında Kadıköy Belediyesi de dâhil oldu. Belediyelerarası Futbol Turnuvası’na ise 46 takım katıldı.
Kadıköy Belediyesi personelinden oluşan futbol takımı turnuvaya 5 takımdan oluşan grupta başladı. Puan durumuna göre gruptan çıkan takım, eleme maçlarıyla turnuvaya devam edecek. Bu haftayla birlikte Kadıköy Belediyesi, yer aldığı grupta 3. maçını tamamladı ve 1 mağlubiyet 2 galibiyet elde etti. Takımın kaptanı Spor Müdürlüğü personelinden Onur Ceylan.
Ceylan futbol takımı hakkında şu bilgileri verdi: “Daha önce Kadıköy Belediyesi’nin kendi birimleri arasında gerçekleşen turnuvalarda oynayan birbirlerini tanıyan arkadaşlarımız olduğu için uyumlu bir takımız. Kurumsal olarak temsil ettiğimiz bir yarışma, o yüzden daha özenliyiz. Elbette bu bir spor yarışması. Sonucunda derece önemli olsa da biz bu yarışmaya Kadıköy Belediyesi’ni en güzel şekilde, centilmence temsil etmek ve gerçek anlamda dostluk için katıldık.”
Futbol branşı dışında 4 Ekim’de başlayacak olan yüzme yarışlarına Kadıköy Belediyesi’nden Bülent Çakırer ile Fuat Aktaş  katılcak.

 


ARŞİV