Bilgisayarlar sahaya indi

ESET Türkiye 2011 Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Denge Bilgisayar oldu.

07 Temmuz 2011 - 11:08

Dünyanın en çok kullanılan antivirüs programlarından NOD32’yi geliştiren yazılım kuruluşu ESET’in Türkiye’deki iş ortaklarıyla gerçekleştirdiği futbol turnuvası, çekişmeli geçen karşılaşmaların ardından sona erdi. Tamamı teknoloji şirketlerinin çalışanlarından oluşan 12 takımın mücadele ettiği turnuvada, güçlü bir mücadele ortaya koyan Denge Bilgi İşlem şampiyon oldu.
ESET Türkiye tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası 28 Mayıs-5 Haziran 2011 tarihleri arasında İstanbul Çamlıca’daki Veziroğlu tesislerinde yapıldı. ESET’in kendi takımının yanı sıra Türkiye’deki iş ortakları arasında yer alan Penta, Arena, Metro, Exa, Denge, Beyaz İletişim, Barem, Gegi, NT, Turcom ve Bimeks kuruluşlarının çalışanlarının oluşturduğu 12 takım, çekişmeli geçen karşılaşmalar ortaya koydu. Oyuncular fiziksel kondüsyonları ve mücadele azimleriyle, lig maçlarını aratmayan pozisyon ve gollere imza attılar.
Turnuva boyunca sergilediği güzel futbolla Denge Bilgi İşlem, ESET Türkiye Futbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu. NT ikinci, Bimeks ise üçüncü oldu. NT ve Denge arasında oynanan şampiyonluk maçının normal süresi 5-5 sona erdi. Penaltılar sonucunda Denge, 9-6'lık skorla şampiyonluk ünvanına kavuştu.
Her üç takım çekişmeli geçen mücadelelerin ardından birer kupa ile ödüllendirildi. İstanbul Boğaziçi’nde tekne gezisinde yapılan ödül töreninde ESET Türkiye CEO’su Alain Soria, Denge takımının kaptanına şampiyonluk kupasını verdi. Soria, burada yaptığı konuşmada, iş ortaklarıyla futbol oynamaktan çok keyif aldıklarını söyledi ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Soria, “Bence bu turnuvanın kaybedeni yok. Bol ter döküldü ve dostluk kazandı” diye konuştu. Turnuvanın ikincisi olan NT takımı, kupasını ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Alev Akkoyunlu’dan alırken, üçüncü olan Bimeks’e ise kupasını ESET Türkiye Satış Müdürü Barbaros Akkoyunlu verdi. Ödül töreninde karşılaşmalardan ve gollerden özetler gösterilirken, akşamın sohbet konusu da ağırlıklı olarak futbol oldu.
 


ARŞİV