Boğaziçi Festivali başlıyor

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu, bu sene 33.sü gerçekleşecek olan Sports Fest2013 ile 1000 sporcu ve 10000'in üzerinde katılımcıya 9-12 Mayıs tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor.

08 Mayıs 2013 - 11:42

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu, bu sene 33.sü gerçekleşecek olan Türkiye'nin üniversitelerarası en büyük spor festivali Sports Fest2013 ile 600'ü yabancı toplamda  1000 sporcu ve 10000'in üzerinde katılımcıya 9-12 Mayıs tarihleri arasında ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Boğaziçi Üniversitesinin olimpik ruhunu simgeleyen Spor Festivali geleneği, Spor Kurulu üyelerinin yanı sıra 400'den fazla gönüllü öğrenciye takım ruhu ve festival havasını hissetmesi için fırsat tanıyor. Güney Kampüste gerçekleşecek olan festival, dünyanın dört bir yanından gelen üniversiteli genç sporculara birçok dalda rekabet heyecanı yaşatırken aynı zamanda çeşitli gündüz ve gece aktiviteleriyle eğlence imkanı da sunuyor. Festival Uçaksavar Atletizm sahasındaki i açılış töreniyle başlayıp dört gün süresince basketbol, su topu, yüzme, badminton, hentbol, step, futbol, outdoor voleybol, tenis, yelken ve masa tenisi branşlarında gerçekleşecek müsabakalarla birlikte heyecan içinde gerçekleşecek. Açılış kapanış seremonileri, konserler, oyunlar ve çeşitli animasyon aktiviteleri de festival atmosferinin vazgeçilmez birer parçası olacak.
Dört gün boyunca yüzlerce yabancı öğrenciye ve sporcuya farklı kültürleri tanıma fırsatı sağlayan bu dev öğrenci organizasyonu sporu sevdirmek ve spor yapılmasına olanak sağlamak amacıyla katılımcıları 9-12 Mayıs tarihlerinde ağırlayacak.
 

ARŞİV