Bostancı yine hüsran

Ardı ardına aldığı farklı yenilgilerle ligin sonuna perçinleyen Bostancıspor’da acil transfer ihtiyacı gözleniyor...

26 Ekim 2011 - 10:53

Geçtiğimiz hafta Ömerli Köyü’ne 5-0 gibi farklı yenilen Bostancıspor bu hafta da farklı yenilgiden kurtulamadı. Süper Amatör Ligi 1. Grup 6. Hafta maçında deplasmanda Terazidere ile karşı karşıya gelen Bostancıspor 5 golü kalesinde görürken, rakip fileyi sadece 1 golle havalandırabildi.

Bostancı aldığı farklı yenilgiyle 1 puanda kalarak, Levent karşısında hükmen yenilen ve son sırada yer alan Öz Fatih’in bir üst sırasında yer aldı. Terazidere ise Bostancıspor karşısında aldığı farklı galibiyetle puanını 10’a yükseltti ve 5. sıraya yükseldi.
Y.KEMAL MAÇINDA ÇIKIŞ YAPABİLECEK Mİ?
Geçtiğimiz yıl 1. Amatör Lig’de aldığı galibiyetlerle göz dolduran Bostancıspor’un Süper Amatör’de bir türlü istediği puanlara kavuşamaması ise takımın acil transferlere ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Bostancıspor, gelecek hafta ağırlayacağı Y. Kemal İ.Y. karşısında alacağı galibiyetle çıkış yapmanın hesapları içinde. Zira alacağı puanlar Bostancıspor’u düşme hattından kurtaracak. Y. Kemal İ.Y. Bostancıspor’un bir üstünde 11. sırada yer alıyor.
ATAŞEHİR DOĞUŞ PUAN KAYBETTİ
Süper Amatör Lig 4. Grup 6. Hafta maçında Kartaltepe’ye kendi evinde 2-1 yenilen Ataşehir Doğuşspor puan kaybını sürdürüyor. İmkânsızlıklar içinde Süper Amatör Lig’de bölgemizi temsil eden Ataşehir Doğuşspor gelecek hafta 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puanlı grup lideri Vefa karşısında galibiyet arayacak. Ataşehir Doğuşspor 6 maçta 5 puan toplayabildi.
F.Tepe 2 – 3 İçerenköy İ.Y.
Derbinin galibi İçerenköy İdman Yurdu olurken, Hilalspor berabere, Koşuyolu hükmen galip, Kozyatağı farklı mağlup oldu.
İstanbul 1. Amatör Ligi 17. Grup’ta 5. Hafta karşılaşmalarında derbinin galibi İçerenköy İ. Y. oldu. Yenilmesine rağmen 12 puanla grup liderliğini sürdüren F. Tepe’yi deplasmanda olmasına rağmen 3-2 mağlup eden İçerenköy İ.Y. aldığı galibiyetle büyük sükse yaptı ve 9 puanla 3. sıraya yükselerek nefesini F.Tepe’nin ensesinde hissettirdi. Fikirtepe 5 maçta 12 puan alırken, bir önceki haftayı bay geçen ve 4 maçı bulunan İçerenköy’ün 9 puanı 4 maçta aldığını da belirtmek gerek.
YELDEĞİRMENİ FIRTINA GİBİ…
İstanbul 1.Amatör Lig 18. Grup 5. Hafta maçında Kadıköy’ün gruru Yeldeğirmenispor deplasmanda Altınordu karşısında 2-1’lik bir galibiyet aldı. Yel değirmeni 4 maçta 6 puanla 5. Sıraya yükseldi.
14. grupta geçen hafta rakibini farklı yenen Hilalspor bu hafta deplasmanda Yoncasporla 3-3 berabere kaldı.
15. grupta Koşuyolu, İ. Darülaceze’yi 3-0 hükmen yendi.
16. grupta Ataşehir İ.Y., Mesudiye ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
18. grupta Kozyatağı deplasmanda Şile Yıldızı’na 5-0 yenildi. Aynı grupta Taçspor haftayı bay geçti.
HAFTAYA PROGRAM ŞÖYLE
İst. Süper Amatör Lig 7. Hafta:
1. Grup Bostancı-Y.Kemal İY.
4. Grup Vefa-Ataşehir Doğuşspor
İst. 1. Amatör Lig 6. Hafta:
14.Grup Hilalspor-Kaynarca
15.Grup Alemdağ-Koşuyolu
16.Grup Ataşehir İY.-V.Tayfun
17.Grup İçerenköy İY.-Yakacık
F.Tepe Bay
18.Grup Yeldeğirmeni-Pendik Doğan
Kozyatağı-Taçspor
 

ARŞİV