Bostancı:0 - Ömerli Köyü:5

Süper Amatör’e bir türlü ısınamayan Bostancıspor farklı yenilgiyle üzdü. 1. Amatör Lig’de haftanın maçında...

19 Ekim 2011 - 15:03

Süper Amatör’e bir türlü ısınamayan Bostancıspor farklı yenilgiyle üzdü. 1. Amatör Lig’de haftanın maçında Fikirtepe, K. Cevizli Gençlik Gücü’nü deplasmanda 2-0 yenerek liderliğini korudu.

Süper Amatör 1. Grup’taki temsilcimiz Bostancıspor bir türlü lige ısınamadı. Süper Amatör Ligi 5. hafta maçında Maltepe Başıbüyük Stadı’nda 15 Ekim Cumartesi günü oynanan maçta Ömerli Köyü’nü ağırlayan Bostancıspor 5-0 gibi farklı bir mağlubiyet aldı. Bu sonuçla Ömerli Köyü 4. sıradan liderliğe yükselip, 10 puana ulaşırken, Kadıköyümüzün bir diğer kulübü Bostancıspor, Öz Fatih’in Okmeydanı’na 3-0 hükmen yenilmesiyle 13 takımlı grupta 12. sıradaki yerini korudu. Bostancıspor’un 1 puanı bulunuyor. Bostancıspor 6. haftada Terazidere deplasmanına gidecek.
ATAŞEHİRDOĞUŞSPOR’A KARTAL DARBESİ
Yenilgi sonrası yapılan yorumlarda Ataşehirdoğuş Spor’un başarı grafiğinin düştüğü yönündekiler dikkat çekiyor.
Süper Amatör Ligi 4. Grup 5. hafta mücadelesinde İst. Kartal Bld. ile deplasmanda karşılaşan Ataşehir Doğuşspor 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Aldığı galibiyetle İst. Kartal Bld. 2. sıradan 13 puanla liderliğe yükselirken, 8. Sıraya düşen Ataşehir Doğuşspor, 5 puanda kaldı. Ataşehir Doğuşspor 6. Haftada Kartaltepe’yi ağırlayacak.
Aynı grupta İdealtepespor Batı Trakya’yı 3-2 yendi.
5.grupta Bağlarbaşı evinde Öz K. Ahmet ile 1-1 berabere kaldı.
6. grupta Selimiye deplasmanda Çıksalın’ı 1-0 yendi.
 HİLALSPOR: 7 – DEMİRSPOR: 2
1. Amatör Ligi geçtiğimiz hafta 14. Grup maçlarında Tokatköyü deplasmanda 1-0 yenerek Pendikgücü ve Kaynarca’nın ardından 3. sıraya yükselen Kadıköy’ün güçlü ekiplerinden Hilalspor bu hafta da rakibine acımadı. Yenisahra Stadı’nda Demirspor’u 7-2 yenen Hilalspor aldığı farklı galibiyetle 2. sıraya yükselerek liderliğe ortak olduğunu gösterdi. Grupta lider Pendikgücü’nün 12, Hilalspor’un 9 puanı bulunuyor. Hilalspor 5 haftada Yoncaspor deplasmanına gidiyor. 10 takımlı grupta Yoncaspor 8. sırada yeralıyor.
FİKİRTEPE FIRTINASI SÜRÜYOR
Bu hafta 17. Grupta Kadıköy derbisi heyecanla bekleniyor.
Haftanın maçı olarak gösterdiğimiz 17. Grup maçında Fikirtepe beklenilen galibiyeti elde etti. Deplasmanda da olsa K. Cevizli Gençlik Gücü’nü Kartal 75. Yıl Stadı’nda 2-0 yenerek liderliğini korudu. 12 puanlı Fikirtepe 5. haftada, 4. haftayı bay geçen İçerenköy İd. Yurdu ile karşılaşacak. İki takımın karşılaşması Kadıköy derbisi olarak da gösterilecek.
DİĞER GRUPLARDA TAKIMLARIMIZIN SKORLARI ŞÖYLE:
15.grup Dolayoba 3 – Koşuyolu 1
16.grup Ataşehir İY. 4 – Bal. Yeş. Bağlar 0
18.grup Taçspor 0 – Şile Yıldız 5
             Yeldeğirmeni 1 - Pendik Kavakpınar 1

ARŞİV