Bostancıspor sahaya çıktı

Birkaç güne kadar sezon açılışını yapacak olan Bostancıspor sezonun ilk antrenmanını yaptı

21 Temmuz 2016 - 16:35
Mustafa SÜRMELİ
Bostancı’daki tesislerinde yönetim, teknik ve sporcu kadrosuyla yeni sezon öncesi bir araya gelen Bostancıspor bu sezon Süper Amatör Lig’de başarılı olmak istiyor.
Kadıköy ekibi yeni sezonun ilk antrenmanını yeni hocası Aziz Bulkur eşliğinde gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Minnet Yalçın sezon öncesi Bostancıspor camiası olarak ilk antrenmanla bir araya geldiklerini belirtirken, bugünlerde yeni sezona ilişkin kararlar alacaklarını ifade etti. Bostancıspor Kulübü Başkanı Minnet Yalçın, geçtiğimiz sezon kısıtlı imkânlara rağmen orta sıralarda yer aldıkları İstanbul Süper Amatör Ligi’nde bu sezon göze hitap eden futbolla başarılı olmayı hedeflediklerini söyledi.

STADYUM İHTİYACI
Kadıköy’de maç ve antrenman yapacakları bir stadın olmamasından dolayı ilçenin spor kulüpleri olarak zorluk yaşadıklarını, bunun başarıyı da etkilediğini ifade eden Minnet Yalçın, Kadıköy’ün, amatör takımların yararlanabileceği bir stadyuma ihtiyacının olduğunu belirtti.
Kadıköy Belediyesi’nin maçlara ulaşım için sağladığı imkânların yanı sıra amatör kulüplere yapılan yardımlar için de Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na teşekkür etti. Yalçın, Bostancı semti sakinlerinden yeni sezonda takımlarına destek vermelerini de istedi.

BAŞARILI BİR GEÇMİŞ
Bostancıspor, A takımın yanı sıra minik yıldızlar, U 11,12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 yaş kategorilerinde İstanbul Amatör Futbol liglerinde yer alıyor. Bostancıspor amatör ligde A takım düzeyinde 10 şampiyonluk yaşadı. Genç takım düzeyinde 2000’de Türkiye dördüncülüğü elde edildi. U 16’da ise geçtiğimiz yıl yenilgisiz 103 golle şampiyonluk kazandı.

 

ARŞİV