Bostancıspor sezonu açtı

İstanbul 1. Amatör Ligi 13. Grup’tan 40 puanla şampiyon çıkan ve Süper Amatör Lig’e yükselen ilçemizin güçlü ekibi Bostancıspor yeni sezon açılışını gerçekleştirdi.

09 Ağustos 2011 - 08:57

İstanbul 1. Amatör Ligi 13. Grup’tan 40 puanla şampiyon çıkan ve Süper Amatör Lig’e yükselen ilçemizin güçlü ekibi Bostancıspor yeni sezon açılışını gerçekleştirdi. Kulübün Bostancı sahilinde bulunan tesislerinde gerçekleştirilen açılış törenine başta Kulüp Başkanı Ramazan Oral, kulüp yöneticileri, teknik ekip ve sporcular katıldı.
Kadıköy’ün gururu olarak bu sezon süper amatör ligde zorlu maçlara hazırlanan kulübün yöneticilerinden alınan bilgiye göre takımın; yeni sezona bazı transferlerle hazırlandığı, güçlü ve hırslı kadrosuyla ekibin Kadıköy ve Bostancı sakinlerine zevkli bir sezon yaşatacağı ifade edildi.
Bu arada Süper Amatör Ligi 17 Eylül 2011 tarihinde başlayacak. Ligde henüz gruplar belirlenmedi. Bostancıspor ekibinin rakip ayrımı yapmadığı ve Süper Amatör Ligi’nde bu sezon çok can yakacağı konuşulurken, Kulüp Başkanı Ramazan Oral İslam âleminin Ramazan ayını tebrik ederek, “Şimdiden İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.


ARŞİV