Bu daha ilk antrenman

Liglerin yeni ekibi İstanbul Voleybol Okulları Spor Kulübü Can Çavuşoğlu nezaretinde yorucu bir antrenman programıyla sezon açılışını gerçekleştirdi.

22 Ağustos 2014 - 12:14
MUSTAFA SÜRMELİ
2014 - 2015 Sezonunda İstanbul Alt yapı liglerinde mücadele edecek olan İstanbul Voleybol Okulları Spor Kulübü sezonu açtı. Baş antrenör Can Çavuşoğlu nezaretinde Validebağ İzci  Evi parkurunda yapılan çalışmayla sporcular yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kulüp Başkanı İsmail Uyguner’in de izlediği antrenmanda  sporcular hafif tempolu koşuyla başladıkları antrenmanı, koşu, depar çalışmaları ve güç jimnastiği yaparak tamamlarken, sporcuların yorulduğu gözlerden kaçmadı. Tecrübeli hoca Can Çavuşoğlu ilk antrenmanın aslında fazla ağır olmadığını, zorlu geçeceğini tahmin ettikleri sezona güçlü bünyeye sahip sporcularla çıkmak için antrenman programını özenle hazırladığını ve tempoyu arttıracağı mesajını verdi.
Çalışmalar hakkında bilgi veren kulüp başkanı İsmail Uyguner ise kulübün 29 Mayıs  2014 tarihinde kurulduğunu ve çok yeni olduğunu belirterek, “ Kulübümüz  , 2014- 2015 sezonunda A  Bayan – Genç kız – Yıldız kız ve Küçük kız liglerinde mücadele edecek. Amacımız Türk voleyboluna yeni sporcular yetiştirmek” dedi.
 
KAPTAN YAREN: “ARKADAŞLIK VE YARDIMLAŞMA ÇOK İYİ”
2014- 2015 Voleybol sezonuna hazırlıkları kapsamında kulübün Genç kız takımı top antrenmanı öncesi yapılan istasyon çalışmasıyla güç depoladı. Baş antrenör Can Çavuşoğlu,  hazırlıkların aralıksız sürdürdüğünü, sporcuların eylül başı itibarıyla lige hazır hale geleceğini belirtirken, Takım kaptanı Yaren Kaplan ise “Takımda arkadaşlık, yardımlaşma üst düzeyde bunun karşılığını ligde  göreceğiz” dedi.

 


ARŞİV