Bu gurur Kadıköy'ün

İstanbul ikincisi olan Kadıköy’ün öğrencileri Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde...

06 Şubat 2015 - 11:58
Atacanlı voleybolcu kızlar, Kadıköy’ü Türkiye çapında temsil edecek. İstanbul Okullararası Voleybol müsabakalarında geçen yıl dereceye giren ve bu yıl İstanbul’daki turnuvaya çeyrek finalden başlama hakkı elde eden Atacan Eğitim Kurumları Genç Kız Voleybol Takımı, Türkiye Şampiyonası’nda…
ADIM ADIM BAŞARI
Kadıköylü okul, İstanbul’da 198 lise takımının katıldığı voleybol turnuvasında büyük bir başarı örneği sergiledi. Derslerinin yanı sıra İstanbul’daki voleybol turnuvasında da başarılı grafik çizen öğrenciler, İstanbul’un en iyi 4 takımı arasına “Grup 1.'si” olarak girdi.
Çeyrek final müsabakalarında da grubunda namağlup birincilik elde eden voleybolcular,  final müsabakalarında İstanbul ikincisi oldu. Bu başarıyla Atacan Eğitim Kurumları Genç Kız Voleybol Takımı, Türkiye Şampiyonası yarı finallerine katılmaya hak kazandı.
Kadıköy Özel Atacan Eğitim Kurumlarından yapılan açıklamada, “Genç Kız Voleybol Takımı öğrencilerimiz, derslerinin yanında göstermiş oldukları spor performansları ile de her müsabakada göz doldurmuştur. Türkiye şampiyonası yarı final müsabakalarında okulumuzu temsil edecek kızlarımızı kutluyor, başarılar diliyoruz” denildi.

ARŞİV