Burhan Felek şenlendi

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından organize edilen “İlkokullararası Fiziksel Etkinlik” oyunları yapıldı.

13 Haziran 2013 - 15:35
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü faaliyet programında yer alan İlkokullar Fiziksel Etkinlik Yarışmaları Burhan Felek Spor Kompleksi Ekrem Koçak Atletizm Sahası’nda düzenlendi.
Fiziksel etkinlik oyunlarında çocuklar keyifli dakikalar geçirdi. Yarışmada gönüllerince eğlenen ilköğretim birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri yarışmaları şölen havasında geçirdi.
Yarışma niteliği olmadan çok yönlü oyunsal etkinlikler şeklinde geçen yarışmalarda öğrencilere, sınıf ve beden öğretmenleri eşlik etti.
Çocukların takım ve işbirliği duygusunu geliştirme amacıyla düzenlenen fiziksel etkinlik oyunlarında çocuklar bowling oyunu, çemberle iş birliği oyunu, çift ayak atlama oyunu, dairesel bayrak koşusu, el değdirerek bayrak koşusu, fasulye torbası atma, halat çekme, koordinasyon koşusu ve puanlı hedef oyunlarıyla gönüllerince eğlendi.
İlkokul 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıfları katıldığı oyun etkinliğinde öğrenciler birbirleriyle oyun oynayarak unutamayacakları bir gün geçirdiler. Düzenlenen oyun etkinliğine katılan çocuklar güzel zaman geçirdiklerini, hayatlarında ilk defa bu kadar oyun oynadıklarını ve bu günün bitmesini istemediklerini söylediler.

ARŞİV