Can Çavuşoğlu: ‘Şampiyonluğun tek adayıyız!'

Başantrenör Çavuşoğlu’nun hedefi belli: ‘Hedef 3. Lig!’

12 Ekim 2011 - 14:54

3. Lig hedefi ile yola çıkan Kone Kadıköy Gençlik Spor Kulübü transferde hız kesmiyor.

Kulüp, son olarak kadrosuna 2. lig takımlarından Şişli Spor'dan Benil Çolak ile Beşiktaş ve Yeşilyurt alt yapısından yetişen geçen sezon Silivri Spor'da libero pozisyonunda oynayan Meltem Özgüner’i de kadrosuna katmayı başardı.
Her geçen gün güçlenen kadrosu ile dikkat çeken Kone Kadıköy Gençlik Spor Kulübü bu sezon Bayan Bölgesel Deplasmanlı Ligin iddialı takımlarından biri olmaya aday.
Sırada 3 transferin daha olduğunu açıklayan baş antrenör Can Çavuşoğlu, “Başta sponsorumuz Kone Asansörleri ve yönetimimize teşekkür ederim. Transfer dönemi başında yönetime sunduğum listedeki neredeyse tüm oyuncular şu an sahamızda. Bu güçlü takımda formalarını terletecekler. Son 3 transfer sonrasında sanırız transfer sezonunu kapatacağız. Bu sezon zorlu maçlar bizi bekliyor. Gerçekten iyi rakiplerimiz var ve onlarla yapacağımız mücadeleyi kazanmak için bu transferlere ihtiyacımız var. Biz de takviyelerimiz ile 3. lige merhaba demenin heyecanı içindeyiz. İnşallah mutlu sona ulaşacak 2 takımdan biri olacağız” dedi.

ARŞİV